Virüs nedeniyle ertelenen ameliyat

tinaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
204
195
23
29
Mrb herkese. Uzun zaman olmuştu karar verdim ameliyat olmaya ama bu sefer de virüs nedeniyle ertelendi ameliyatim. Başka var mı benim gibi erteleyen ameliyatını.

Mrb herkese. Uzun zaman olmuştu karar verdim ameliyat olmaya ama bu sefer de virüs nedeniyle ertelendi ameliyatim. Başka var mı benim gibi erteleyen ameliyatını.
Benimde mecburi ertelendi çok mutsuzum virüs benide vurdu devlet hastanesinde olacaktı ameliyatım bu hafta .bugün öğrendimki iptal olmuş bütün ameliyatlar

Benimde mecburi ertelendi çok mutsuzum virüs benide vurdu devlet hastanesinde olacaktı ameliyatım bu hafta .bugün öğrendimki iptal olmuş bütün ameliyatlar
Evet canım malasef öyle. Herşeyde bı hayir vardır . Şuan bırak ameliyat olmayı sokağa bile çıkmaya korkuyor insan

Siz nerde olucaktiniz ameliyatinizi

Malesef bende aynı durumdayım yıllar sonra cesaret ettim ameliyat tarihi aldım 26 Mart'ta olacaktı çok üzüldüm ama tabi önce sağlık inşallah bir an önce hastalıklar ölümler çogalmadan her şey biter . hayırlısı böyleymiş demekki

Haklısın canim yapacak bişey yok. Şuan herşey daha kötüye gitmeden bitsin artık şu virüs . İnsan korkuyor ya

benim de 17 martta idi doktorum ısrarla yapmak istedi ama ben erteledim ozel hastaneyfi ustelik ama yinede erteledim

benim de 17 martta idi doktorum ısrarla yapmak istedi ama ben erteledim ozel hastaneyfi ustelik ama yinede erteledim
Şuan en mantıklı şeyi yaomissin cnm neyin ne olucagi belli değil. Bikac ay sonra umarım ikimizde yaptırıp sorunsuzca yaşarız bu süreci . Sen kime yaptiracaktin kaç cc

Şuan en mantıklı şeyi yaomissin cnm neyin ne olucagi belli değil. Bikac ay sonra umarım ikimizde yaptırıp sorunsuzca yaşarız bu süreci . Sen kime yaptiracaktin kaç cc
adanada eril kesiktas 350 -400 cc kas alti yapacakti aynen hayirlisi ben en cok sonradan bi sorun cikarsa ikinci bi ameliyat gerekirse siye cok endiselendim. cunku burda okudugum yorumlarda olan kisiler vardi

adanada eril kesiktas 350 -400 cc kas alti yapacakti aynen hayirlisi ben en cok sonradan bi sorun cikarsa ikinci bi ameliyat gerekirse siye cok endiselendim. cunku burda okudugum yorumlarda olan kisiler vardi
Evet tekrar bı operasyon gerektiren durumlar olabiliyormuş. Her ihtimali düşünmek.gerek. umarım.bir an önce herşey eski haline döner ya

Şu anda tum hastaneler full virus dolu en az 3 ay sürecek bu durum bu dönemde ameliyat olmak saçmalik hatta 6 ay beklemek lazım en az ameliyat icin enfeksiyon kapma riski çok var sonuçta

Zaten virüs semptomlarını ameliyat sonrası göstersek ölüm riski taşıyacağımızı düşünüyorum. Ameliyat ciddi bir durum başlı başına. Dilerim hepimiz sağlıkla atlatırız bu günleri.

Şu anda tum hastaneler full virus dolu en az 3 ay sürecek bu durum bu dönemde ameliyat olmak saçmalik hatta 6 ay beklemek lazım en az ameliyat icin enfeksiyon kapma riski çok var sonuçta
İnşallah 3 ay sürer canım. Daha kötü olmasinda Allah korusun.
Bakalım hersey yoluna girerse yaza ben de olucam.artik

İnşallah canım inşallah. Şu durumda hastanelere gitmek gerçekten sorun ya

Bende çok şükür 2 hafta
önce ameliyatımi oldum. Mersin de volkan ışık hocama. 325 CC high profil yuvarlak protez takıldı. Şuan herşey yolunda şükür uzun zamandır yaylada olduğum için anca yazabildim. Öncesi sonrası için de albüme resim ekliyorum. Dileyen herkes kavuşur cicilerine insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…