Bebek İkinci El VİP benetton rengi sıfır ayarnda park yatağımızı satıyorum izmir

atlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
236
5
68
İzmir
çok az kullandığımız 120 tl ye aldğım park yatağı satıyorum.yatağıyla birlikte 50 liraya vericem.evde gereksiz yer kaplamasından dolayı satıyorum.kargo yaparım istenirse

ben ne kadar şansızım yaaaaaaa!
kaç zaman buraya baktım park yatağı aradım.
pazar günü aldım.
sen yazmışsın. aynı şehirdeyiz üstelik

resim koyar mısın?

Son düzenleme:
ooo my god ya.şanssızlk.sen netten yazıp girsen görürsün.vip diye.resmi koymaya çalışıyorum

sen ne tarafta oturuyorsun?
yatağın kendi resmini çekip koyarsan iyi olur.
ölçüler nedir?

evet evet aynısı ya ben koyamadım resmini sen koymuşşun vallahi bravo.aynısı işte.vallahi ben çok memnundum.ama 2.ayında odasına geçirdim bizimkini.yani sadece 1,5 ay kullanıldı.

ölçüleri 65x125x85 diyor.

birde nerde oturuyorsun?

resmi masaüstüne yükle.
cevap yazdığın yerde altta eklenti ekle diye yer var ordan ekleyebilirisn.

şansız olduğumu bir kere daha gördüm.

bebeğin kaç aylık canım. bir yaşını geçince gerekli oluyor.
bende beşik var ama bunu aldım boyu uzadı ayağa kalkınca aşağıya sarkıyor düşer diye aldım.

yeni bir yaşına girdik.ben kullanamadım park yatağı.odasındaki beşiği yatırıyorum

kızın varmıs ama ınsallah rengı erkekege uygundur eger oyle olursa ben ılgılenıyorum

yeni bir yaşına girdik.ben kullanamadım park yatağı.odasındaki beşiği yatırıyorum

bende beşikte yatırıyorum diye almadım ama büyüdükçe boyu uzadı ayağa kalkıp yatakta zıplıyor sarkıyor.
düşecek diye korkup park yatağı aldım.
sen bilirsin tabi ama biraz daha bekle derim ben.
benimki 16 aylık ve çok hareketli.

evet benetton rengi,rengarenk.erkeğede kızada uygun.bilgisayardaki fotoların boyutu büyük geliyor yükleyemiyorum.fotoğrafınıda çekemiyorum.sadece 1,5 ay kullanıp katlayıp çantasına koydum.yani aldığım zamanki halinden farksız öylece duruyor.kızım odasındaki takımının beşiğinde yatıyor

cnm ben ıstıyorum mumkunse ıcındekı yatak nasıl bırsey vısko kalın yatakmı yoksa ınce sunger tarzı bırseymı

yatak ince yumuşak.zaten park yataklara o yatakları satıyorlar.e bebekten almıştım ben.yatağı yıkanabilir kılıftan.

cnm feceden goruselım mı hem oraya resım koymam kolay olur ıstersen ben acıl ıhtıyacım var park yataga

seni gördüm ama arkadaşlık gönderemiyorum.poyraz efenin albümünü beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…