• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan vintage 2012 nin nişan bohçası ...teker teker fotoğraflı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar bohça koyuyor bazı arkadaşlar hiç teferruat yok bende araştırırken merak ederdim. nişan bohçamı almadan once yani
anneme bir sürü hediye yolladı nişanlım tencere seti tepsi kaselikler vs
onları çekmedim.
aileme gelen bohçalarıda çekmedim unuttum yani
bunlar benim nişanlımla başbaşa yaptıgımız alışverişin sonucunda ortaya cıkanlar.

Eki Görüntüle 324426 Eki Görüntüle 324430 Eki Görüntüle 324431 Eki Görüntüle 324432 Eki Görüntüle 324433 Eki Görüntüle 324434 Eki Görüntüle 324435 Eki Görüntüle 324436 Eki Görüntüle 324437 Eki Görüntüle 324429 Eki Görüntüle 324428 Eki Görüntüle 324427 Eki Görüntüle 324417 Eki Görüntüle 324418 Eki Görüntüle 324419 Eki Görüntüle 324421 Eki Görüntüle 324422 Eki Görüntüle 324423 Eki Görüntüle 324424 Eki Görüntüle 324425 Eki Görüntüle 324438

gelin adaylarına birkaç öneride bulunmak istiyorum
*babanızın evinde gormedıgınız şeyleri erkek tarafına zorla aldırmaya calısmayın yani kısadcası aç gözlu olmayın
*kullanmayacagınız eşyalara para vermeyin ben herşeyi aldım ama kullanılacakları aldım
*gecelik alırken sakın batista almayın toptancısı tanıdık malları cok dandik pierre cardin malı sert karmenle aynı fiyat karmen tercih edin
*aynam vintagedir merak eden arkadaşlar her yerde satılmaz şirin evlerde de büyük mağazadan aldım kozmetik mağazası adı ne unuttum
*yeni inci ile pierre cardin kalıpları farklıdır .yeni incinin kalıpları buyuktur
*makyaj malzemelerinde kullanmayacagınız şeylere para vermeyin bende makyaj malzemesi cok bunlar yeterli ama parfüme 80 verdim parfüme acımam
*nişanlımla birlikte gezdik tozduk eğlendik sözümüz bile olmadan biz herşeyi aldık ama nişanın olacağı belliydi;)
*çiçeği tek tek ben yaptırdım içinde mavi pembe iki kuş var ama gözükmüyor:(
*biçok şey almak yerine birtane alın ama kaliteli olsun.

canimm hayirli ugurlu olsunnn masallalhh herseyinnn cokcok guzelll hic biseyin eksik deill herseyini cok guzel almissinn guzeller gunlerde kullanmak nasip olr

çok güzeller canım :)) güle güle kullan,bende divine yi çok seviyorum bu arada,sanıyorum sen de onu kullanıyorsun :16: kuşları da sen söyleyince dikkatli bakıp gördüm :1: çok güzelmiş çok zarif bi çiçek olmuş o da.herşey müthişş :)

Son düzenleme:
Canım Benim, Çok Beğendim Çok Güzeller.. Özellikl Ayna Setine Bayıldım :)
:nazar: rabbim tamamına erdirsin inşaAllah :nazar:
Darısı Başımıza :31:

çok güzeller canım :)) güle güle kullan,bende divine yi çok seviyorum bu arada,sanıyorum sen de onu kullanıyorsun :16: kuşları da sen söyleyince dikkatli bakıp gördüm :1: çok güzelmiş çok zarif bi çiçek olmuş o da.herşey müthişş :)

sağol canım . evet kuşlardan biri ben biri sevgilim:>) divine hastasıyım iki kutu aldım kalıcı birde hoşuma gidiyor. siparişle gelmesi kötü sırf bu yuzden oriflameye uye oldum:D

çokkk güzelllll tümüü bohçandakilerin özellikle ysl cüzdanına ve cecile rujunun baştaki rengine bittim kullandın mıa caba bunları nasıl bir ton o numarası kaç birde pastel terracottalardan memnun musun?

çokkk güzelllll tümüü bohçandakilerin özellikle ysl cüzdanına ve cecile rujunun baştaki rengine bittim kullandın mıa caba bunları nasıl bir ton o numarası kaç birde pastel terracottalardan memnun musun?

canım o baştaki kahve bakır tonlarındaki ruju diyorsun
canım o 01 numara diye hatırlıyorum ama bak ona cok yakın
cecile 03 var hep kullanıyorum yarısı bitti sayılır.
çok doğal ve hoş duruyor mutlaka dene. cecile 03 kahve ama cok doğal

onuda sürdüm bikere oda hoş 03 bittiği ıcın onu aldım
canım pastel terracotta güzel kullanmadım elimde denedim ama ışıltılı biraz.
mat duran bir föndötenin ustune güzel duruyo.
ben bu tonlar abayıldıgım ıcın bunlardan aldım.

canım guzel gunlerde kullan herseyını basbasa alısverıs daha mantıklı gelıyor bana da karısan gırısen yok sakın sakın halledılıyor hersey

Back