• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vileda mı? scotch bright mı?

bahargunesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
697
94
648
kızlar merhaba pratik paspaslardan almak istiyorum vileda mı daha kullanışlı yoksa scotch bright mı? kullananlardan tavsiye istiyorum. teşekkürler
$scotch bright.webp$vileda.webp

scotch bright kullandım.yedek başlığı var.daha sonra tekzenden daha ucuz bi mop aldım.onunda temizliği iyiydi ama sapı çok çabuk kırılıverdi

scotch bright kullandım.yedek başlığı var.daha sonra tekzenden daha ucuz bi mop aldım.onunda temizliği iyiydi ama sapı çok çabuk kırılıverdi

aslında ben de ucuz bişeyler aradım ama bulamadım markalı olanların başlıkları falan da pahalı sanırım.

Son düzenleme:
Ben Vileda kullanıyorum ve çok memnunum, gerçi Scotch Bright, Vileda farketmez bence önemli olan kaliteli olması -ki ikisi de kaliteli markalar... Ucuz etin yahnisi çiğ olur, ucuz bir şey almıştım bir ara hiç iyi değildi. 2 günde kaldırdım attım.

Kızlar vatan caddesi Burda markette stchoce bride set halinde 12 lira. Ben 2 gün önce ucuz diye 15 e almıştım. Sünger değil yalnız normal paspas seti.. Bilginize..

Back
X