Saç Rengi ve Saç Boyama vildan ataseverin saç rengi

Canım nasıl oldu o ya... ben karamel kumral yapmıştım ;orta kumral üzerine koyu kalmıştı...CADIARZU

bencede karamel kumral koyu oluyor resim varsa koyarmısın canım koymak istersen tabiki bir arkadaş boyuyordu ama onun zemini açıktı anca öyle tutuyordu renk senin nasıl tuttu anlamadım ben açık kumralın üstüne sarı boyucam ama onda beile tutmaz diye kararsızım ama bu ay boyucam loreal alıcam herhalde palette çok koyu oluyor loreal turuncu olmaz inşallah

arkadaşım nasıl oldu inan bende bilmiyorum ilk boyadığımda böyle değildi akınca aynı o rengi aldı yaklaşık 5 ay oluyo boyayalı

ben bir arkadaştan yeni birşey öğrendim küllü sarı boyarsam diplerim turuncu olmazmış tamam sarı boyucam bu ay karar verdimde hangi marka olduğuna karar vermemiştim o arkadaş koleston boya diyor kolestonun tonları daha açık sanırım ben 8-9 yıl önce kullanıyordum ilk açık kumral sonra çok açık küllü kumral daha sonrada platine çevirmiştim saçlarım beyaz gibi saı oluyordu ama dipler boyayınca turuncu sarı oluyordu karar varemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…