• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

video izleeyemiyorum

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.264
12.553
298
merhaba kizlar
derdim buyuk vallla , hayriniza bana bi yardim edin ( pc den anlayan kk hatunlari ozellikle )
youtube yada baska siteden video izlerken ses ve goruntu pirpir ediyor .. bu nasil bi tabir demeyin adini getiremiyorum anlamazsiniz abska kelime bulmaya çalisiirim :)
telefonumdan wifi yle ayni sorun yok , yani galiba internet deil
kablolari çekip geri takdik
adobe yi tekrar yukleme yaptim hiç birinden sonuç alamadim
haaa bide youtube de asil videodan once reklam çiakr ya onu duzgun gosteriyor:KK51:
aklima baska bisey eglmiyor,neden olabilir?
bu nasil bi sorunki reklam da olmuyor ama videoda oluyor hemde butun sitelerde:mad::mad::mad:

merhaba kizlar
derdim buyuk vallla , hayriniza bana bi yardim edin ( pc den anlayan kk hatunlari ozellikle )
youtube yada baska siteden video izlerken ses ve goruntu pirpir ediyor .. bu nasil bi tabir demeyin adini getiremiyorum anlamazsiniz abska kelime bulmaya çalisiirim :)
telefonumdan wifi yle ayni sorun yok , yani galiba internet deil
kablolari çekip geri takdik
adobe yi tekrar yukleme yaptim hiç birinden sonuç alamadim
haaa bide youtube de asil videodan once reklam çiakr ya onu duzgun gosteriyor:KK51:
aklima baska bisey eglmiyor,neden olabilir?
bu nasil bi sorunki reklam da olmuyor ama videoda oluyor hemde butun sitelerde:mad::mad::mad:
bende facebook ta ki videoları seyredemiyorum :(

normal yiutubede sorun yokmu ?
face de dahil hiç bi yerde video kalitesi yok
diziler basliyor yavas yaavs bu isi àçozmem lazim
bakalim bilen biri çikacakmi
youtube da sorun yok, anca mgh yani internet hız kotamız dolunca yavaşlama oluyor o kadar

yani flash yuklu olmasa hic video acilmaz pirpir tabiri icin bir aciklama lazim bana,
ama en kotu ihtimalle pc deki guncellemelerinizi yapin java da falan sorun olabilir.

youtube da sorun yok, anca mgh yani internet hız kotamız dolunca yavaşlama oluyor o kadar
himm yok benimki aylardir boyle , kotali deil zaten net im
pirpir ediyor deyince ne anladin sen ?
dogru anlasilmiyorsa baska sekilde açikliycamda :)

yani flash yuklu olmasa hic video acilmaz pirpir tabiri icin bir aciklama lazim bana,
ama en kotu ihtimalle pc deki guncellemelerinizi yapin java da falan sorun olabilir.
java yi geri yukleme yapmadim , hemen denerim

java sorunu olsa videodan once çikan reklamda da sorun olmazmi ?

PIRPIR goruntu titriyor gibi ekranda

pc kendini otomatik guncelliyor arada
sorunum aylaridr var
simdi diziler basliyor bu isi çozeyim dedim :)

umarim yardimci olabilirim soyle soyleyeyim, ben bazen tv kanallarinin web adresinden dizi vs izlemek istersem goruntu yukleniyor, ses var ancak takiliyor ekran yesil renk falan oluyor.
ayni site ipadde laptopta calisiyor, masaustundeki pc de calismiyor cok denedim ve tamamen guncel olmayan programlardan kaynaklandigini buldum. (birde her saglayici ayni olmuyor sitelerin bir kismi xhtml5 ve uzeri ile yazilirsa desteklemiyor )
bilgisayarinizda var olan guncellemeleri yapip, yeniden bir calistirin bakalim.

umarim yardimci olabilirim soyle soyleyeyim, ben bazen tv kanallarinin web adresinden dizi vs izlemek istersem goruntu yukleniyor, ses var ancak takiliyor ekran yesil renk falan oluyor.
ayni site ipadde laptopta calisiyor, masaustundeki pc de calismiyor cok denedim ve tamamen guncel olmayan programlardan kaynaklandigini buldum. (birde her saglayici ayni olmuyor sitelerin bir kismi xhtml5 ve uzeri ile yazilirsa desteklemiyor )
bilgisayarinizda var olan guncellemeleri yapip, yeniden bir calistirin bakalim.
soz boyle deyince explorer den açtim videoyu ve oldu :))))))
yani orda takilmiyor mozillada takiliyordu
ugrasmiycam onunla , bizde explorer den izleriz videoyu napalim :)))

senin cevabin yokmu konuya hiç :)
Hangi tarayiciyi kullaniyorsun ?
Birinci tercihin opera olabilir ardindan google chrome.
Adobe flash player ve java yuklu olmali. Ekran karti drivers ı guncel olmali. Antivirus veya baska programlar aciksa oyun moduna alinmali gerekirse gereksiz olanlar kapatilmali.

Ekran goruntusu atabilir misin ona gore inceliycem

Hangi tarayiciyi kullaniyorsun ?
Birinci tercihin opera olabilir ardindan google chrome.
Adobe flash player ve java yuklu olmali. Ekran karti drivers ı guncel olmali. Antivirus veya baska programlar aciksa oyun moduna alinmali gerekirse gereksiz olanlar kapatilmali.

Ekran goruntusu atabilir misin ona gore inceliycem
tesekkurler
explorer den girdim sorun yok
mozilla da yapiyormu$ sadece o dedigim hatayi
ugra$mayim diyorum bende explorer den devam edem izlemeye :)
mozuilla ayarina baksam neresine bakicam ?

opera yuklu deil, chrome varda onu nadir kullaniyorum bide ona bakayim dur

tesekkurler
explorer den girdim sorun yok
mozilla da yapiyormu$ sadece o dedigim hatayi
ugra$mayim diyorum bende explorer den devam edem izlemeye :)
mozuilla ayarina baksam neresine bakicam ?

opera yuklu deil, chrome varda onu nadir kullaniyorum bide ona bakayim dur
Exp , bana niyeyse cok karisik geliyor
Ben pc de chrome telde de uc browser android kullaniyorim ozellikle kk icin cok iyi oluyor reklamsiz..

chrome da , yukardaki favori listesine youtiube yi nasil ekliyorum
her seferinde google da gidip aramamak için

Back