- Konu Sahibi SipidiGonzales
-
ben parfümünü kullanıyorum memnunum çoook :)
Ben iki gün önce victoria secret parfüm aldım orda kalıcı gibi geldi evde o kadar sıkıyorum hiç bir kalıcılığı yok üstelik 129 lira para verdim ve fişin üzerinde geri iade yapılamaz yazıyor çalışanlar sürekli peşine takılıyorlar şunu deneyin bunu deneyin kafanı allak bullak ediyorlar gitti benim o kadar para sizin gitmesin sakın almayın hayrını görmesinler inşallah
bugün mail gelmiş kargoya verilmiş .....kısa bi araştırma yaptım en fazla 10 günde gelmiş herkesin inşallah benimde öyle olur....gümrük olayı fena takıldı kafama benimde kargo dahil 159 dolar tutuyo benim...valla bende bu şans varken kesin takılır gümrüğe offfffff bide onla uğraş ben sınır olduğunu bilmiyodum iyiki abartmamışım alışverişi ....teşekkürler canım verdiğin bilgi içinde :)
merhaba bende victoria secret internet sitesinden sipariş vermek istiyorum istanbuldan parfümü 50ml 165 tlye aldım kendi internet sitesinde 100ml 145 tl gümrük olayı falan nasıl oluyor bilgilendirirmisiniz
ben yaz için daha meyveli tarzda olanlarını öneririm.. pure daydream,love spell,pure seduction gibi..KIZLAR BENDE VANİLALI KOKUSU VE VE AMBERI DUSUNUYORUM AMBER YAZ ICIN COK MU AGIR GELIR VUCUT SPREYLERİ YOKSA VANILYAMI ALAYIM BUGDAY TENLIYIM KENDIME UYGUN BIRSEYLER ARIYORUM HENUZ BULAMADIM BIRDE EL KREMLERINI ÖNERIRMISINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?