• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Victoria's Secret - Noir Tease

gokcen00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
51
0
36
Diğer
Şisesi felan çok tatlıı :) Bu parfümü kullanan varmı arkadaşlar :))
$yazin-olmazsa-olmaz-parfumleri-3546892_o.jpg

evet sısesı cok tatlıymıs .ama bu albenısı olan sıseler cok fazla hayal kırıklıgına ugratabılır .

gorunus olarak sankı sekerlı bır kokuyu anımsattı .bence sen denemeden alma

evet sısesı cok tatlıymıs .ama bu albenısı olan sıseler cok fazla hayal kırıklıgına ugratabılır .

gorunus olarak sankı sekerlı bır kokuyu anımsattı .bence sen denemeden alma

evet arkadasıma katılıyorum gittim özene bözene diesel loverdose aldım mükemmel bir şişesi var çok tatlı kokus mükemmel 200 tl ye aldım , sürdüğüm anda 1 saat sonra uçuyor hiç kalıcı değil:( $untitled.png

teşekkürler arkadaşlar :) şekerli koku kullandım hep artık kullanmak istemiyorum :)
öyle bir parfüm olsun kı ben geldiğim an benle gelsin geçtiğim yer koksun :)

teşekkürler arkadaşlar :) şekerli koku kullandım hep artık kullanmak istemiyorum :)
öyle bir parfüm olsun kı ben geldiğim an benle gelsin geçtiğim yer koksun :)

canım sekerlı koku hobısı gelıp gecıcı zaten .

bı donem kullanılır sonra sıkılıyorsun sekerlı kokulardan .

ben de lıse caglarım da hep sekerlı kokular kullandım .

tum sekerlı kokuları kullanmısımdır .sımdı bayıyor seker kokuları benı .

benım sana tavsıye edecegım ; dolce gabbana the one ,hypnotıc poısson

ve chloe ,chloe love . bunları kesınlıkle denemelısın .ozellıkle the one favorımdır .

sube farkedıyor mu bılmıyorum ama ben genel de sephora subelerınden alırım .

mesela the one bı kere boynerden almaya kalktım ama koku bana cok eksımsı geldı anlamadım acıkcası .

sonra gıttım yıne sephoradan aldım .belkı de alıskanlık bılemıyorum:1:

canım sekerlı koku hobısı gelıp gecıcı zaten .

bı donem kullanılır sonra sıkılıyorsun sekerlı kokulardan .

ben de lıse caglarım da hep sekerlı kokular kullandım .

tum sekerlı kokuları kullanmısımdır .sımdı bayıyor seker kokuları benı .

benım sana tavsıye edecegım ; dolce gabbana the one ,hypnotıc poısson

ve chloe ,chloe love . bunları kesınlıkle denemelısın .ozellıkle the one favorımdır .

sube farkedıyor mu bılmıyorum ama ben genel de sephora subelerınden alırım .

mesela the one bı kere boynerden almaya kalktım ama koku bana cok eksımsı geldı anlamadım acıkcası .

sonra gıttım yıne sephoradan aldım .belkı de alıskanlık bılemıyorum:1:

çok teşekkürler mutlaka bakıcam :) bende bıktım artık şeker kokularından :)

Geçen gün Victoria's secret mağazasına gittik annemle girişte bissürü tester parfüm vardı ben en çok noir tease yi beğendim ve alıcam ama tabi herkes beğenmez mesela annem beğenmedi ve bide kokusu hemen gidiyo kalıcı koku için önerim Estee lauder beyaz tenli olan ve çiçek kokusu sevenler için pleasure intense edp esmer tenliler (ben) için de pleasures edp tavsiyem ama tabi en iyisi gidip koklamak ve internetten indirimli almak

eyfel açık parfümde vardı noir tease ama ben bi daha bulamadım sanırım kaldırıldı :43:

Back