- Konu Sahibi tuba_ceren
-
off ne fızık var hatunlarda be ..
dudakları ve göz yapısıda guzelmış ..
ama dıkkatımı cektı ne ıstıyorlar bunların esmerlıgınden sureklı photoshopla beyazlatılmaya calısılmıs hatun :)
Gördüğüm en güzel fiziğe sahip kadınlardan biri
Hiç bişey yemediğine eminim göbek dümdüz süper
Bayanlar bayanlar.
Emanuela'yı ben de çok beğeniyorum.
Fakat şunuda söylemeden geçemicem.
Verdiği pozlar, duruşu ve photosopun etkisiyle karnı dümdüz görünüyor.
Çok azda olsa mutlaka herkesin bakın herkesin diyorum sırf bayanları kast etmiyorum, herkesin göbeği vardır.
Dik duruşta karın kasları içeri doğru çekildiği için karın dümdüz duruyor.
Kambur bir şekilde dursalar görürür göbeği dümdüz mü değil mi
Bizde böyle pozlar versek bizde böyle dursak göbeğimiz dümdüz durur.
Zaten dikkat ederseniz Victoria Secret mankenleri defilelerde fazla kasıla kasıla yürüyolar, o yüzden kalçaları dik, göğüsleri dik, karınları düz görünüyor.
evet herkesin gbeği vardır biraz organlar nerde durucak sonuçtaama o defilede bu kadar güzel fizikli olanı yok çok zayıflar böyle güzel durmuyor fizikleri.
Bayanlar bayanlar.
Emanuela'yı ben de çok beğeniyorum.
Fakat şunuda söylemeden geçemicem.
Verdiği pozlar, duruşu ve photosopun etkisiyle karnı dümdüz görünüyor.
Çok azda olsa mutlaka herkesin bakın herkesin diyorum sırf bayanları kast etmiyorum, herkesin göbeği vardır.
Dik duruşta karın kasları içeri doğru çekildiği için karın dümdüz duruyor.
Kambur bir şekilde dursalar görürür göbeği dümdüz mü değil mi
Bizde böyle pozlar versek bizde böyle dursak göbeğimiz dümdüz durur.
Zaten dikkat ederseniz Victoria Secret mankenleri defilelerde fazla kasıla kasıla yürüyolar, o yüzden kalçaları dik, göğüsleri dik, karınları düz görünüyor.
yavv arkadas bu nasıl bı ten rengıdır yaa allah kahretmesın yolarım ben bu kadınıııııııııııomrum boyunca su kar beyaz tenımın boyle olmasını ıstemısımdır ay bu kadının tenınden ne ıstıyolarda beyazlatıyolar yaa beyaz her yerde var.bu kadın zencımıdır sıyahımıdır boyle hakıkatten garıp bır modeli var valla çözemedım.yemın ederım dişi halimle kadına bır saat aralıksız bakındım.Şöylekı aslında fotolarda ısık mışık guzel gorunuyor pek yuzu guzel bır kadın değil .ama o tennn o ten benı yıktı.O nasıl bı renktır oyle ufffffff kaldır su topiğiii
canım insan kendinde olmayanı istiyor hep senin beyaz tenine kavuşmak isteyen ne kadar çok kişi var aslına bakarsan bu kızın ten rengini bende çok beğeniyorum koyu tenli ve gözleride çok koyu kahve şu resimde çok net belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?