victoria secret & secret garden

melankolera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
248
3
46
İstanbul
slm kızlar...
victoria secret in secret garden isimli bu vücut losyonlarından kullanıyorum çokda memnunum başka kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum..
birde strawberry de bulamadım satışı kalktımı bileniniz varmı nerden alabilirim tekrar.. harika kokuları var ve çok uygun fiyatlarıda üstelikte kocaman şişedeler..cevaplarınızı fikirlerinizi bekliyorum
opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $vssh6.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 155
Ben kullanıyorum canım, kendi sitesinden veya gittigidiyordan alabilirsin... Love spell, romantic wish, amber romance, midnight mimosa, honeysuckle belle,sweet daydream,strawberry shampania,puru sediction kullandıklarım arasında...

En çok memnun kaldıklarım love spell ,amber ronamce ,honeysuckle belle,midnight mimosa, puru sediction...

En kalıcılısı sırayla, midnight mimosa, love spell, amber romance. Bu üçü parfüm kadar kalıcı nerdeyse biraz elinize kolunuza sürün veya çıkarıp sadece elinize hemen kokusu yayılıyor ben çok memnunum...

evt cnm bende amber vanilya ve çiçeklilerden birini kullandım mor şişeydi
okadar memnunumki bayılıyorum kokularına..hatta koltuk altımada sıkıp deo bile kullanmıyorum çoğu zaman.. baktım strawberry de görmedim kalktı sandım..başka alışveriş ettiğim yer yok..sen hangisinden alıyorsun kaça alıyorsun?
biz alırken üçlü geliyordu ben bayadır bakmamıştım 1 seneden fazla sanırım vardı çünkü şimdi baktım bulamayıncada üzüldüm çok

Ben arada sadece 1 2 losyon alacaksam gittigidiyordan alıyorum orda arkadaşım var, ama losyon bikini giyisi felan toplu bir şeyler alacaksam victorias secretın kendi sitesinden spariş veriyorum... kargosu 75 dolarlık alımlara kadar 28 dolar o neden 1 2 losyon pahalıya geliyor. Toptan alışveriş yapacaksan uygun oluyor ama.

28 doları sadece kargoya mı ödüyorsun yaniakannehir

Geç cevap yazdım üzgügün, evet 28 dolar sadece kargosu canıım oda 75 dolarlık alışverişe kadar, 75 den 125 e kadar olanlarda 33 oluyor.. sonra 38 ve +++ olarak alışveriş miktarına göre değişiyor...

İndirimde ve toptan alınca çok pahalı olmuyor aslında... Ben bazen 1 2 arkadaş toplanıp alıyorum o zaman daha uyguna geliyor kargoyu paylaşıyoruz...

evt banada hep arkadaşım kendine sipariş verdiğinde getiriyor bende hiç tek onun için sipariş vermedimm... ayrıca freeshop larda bunlar çok çok daha ucuz mutlaka uğradığınızda alın yada aldırın.. zaten çokda büyük çok uzun süre gidiyor..kokularda parfüm gibi aşırı kalıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…