victoria secret online satıştan alışveriş yapan var mı?

Blair Witch

DurdurunDünyayıİnecekVar!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
807
10
118
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Victoria Secret ürünlerini çok beğeniyorum.İnternet üzerinden de alışveriş yapma şansımız var ancak bedenler konusu olsun, kargo vs konusu olsun çok anlayamadım.Bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri vardır umarım bilmiyorumkismile
Aşağıya sitenin linkini ekliyorum.teşekkür ederima.s.
http://www.victoriassecret.com/clothing

bedenler konusunda şöyle diim ben 49 kg ım hep xs alıyorum. bedenlerinin büyük olduğu söyleniyor çünkü.

kızlar sıvı, likit ürün almak yasaktı en son. onun haricinde ındırımlerıne bakıyorum hemen fikrimi söylicem. bıraz beklemenız tavsıyedır yılbasına yakın güzel fırsatları olur.

kızlar bu siteden triko elbise almak istiyorum normalde 38-40 arası giyerim bunların kalıpları genişmi kaç beden tercih etmeliyım 100 $ lık bir ürünün kargosu yaklaşın ne kadar tutar

27 dolar gibi bişeydi sanırm ben alışveriş yaptığımda kargo ücreti.. bedenlerine gelince biraz büyük olduğu söylenebilir.

merhaba kızlar
:69:
victoria secret ürünlerinin kargo ücretini bilemiycem ama geçen gün bohçacı diye bir internet sitesinden alışveriş yaptım iç giyim eşiminde hoşuna gitti :))) çok değişik tarzlar var.Hemde aksesuarlarıyla eğer tarzınızsa bence bu fiyatlarla hiç kaçırmayın derim.:97::82:

Viktoria's secret ürünlerini tek tek alınca da kargo ücreti yaklaşık 30 dolar kadar. Yani tek bir iç çamarı alsanız bile aynı kargo ücretini ödemek gerek. Benim size tavsiyem, toplu halde getirip, internetten perakende satış yapanlardan faydalanmanız. Birçok alışveriş sitesinde rastlayabilirsiniz bu tarz satışlara. Nişanlımla beraber biz de bu ürünlerin satışı ile ilgileniyoruz. İç çamaşırı ve kıyafetleri piyasaya göre gayet uygun fiyata olduğunu söyleyebilirim. İlgilenen olursa özel mesaj yoluyla bilgi verebilirim.

Son düzenleme:
ya merabalar ben de bir elbise satın alacağım ama danışabileceğim sizden başkası yok ve acil işlem yapmam lazım üst kısmım s-m-l farketmez altım large falan sizce hangi beden almalıyım? s mi m mi? bir de elbise kısa olduğu için alt bedenimi çok dikkate almalı mıyım bilemedim sizde kalıpları geniş diyorsunuz umarım bana bir fikir verebilirsiniz çünkü kısa zaman içinde satın almam gerek

Back
X