Victoria secret bombshell cok uygun fiyata satiyorum

orjinal olduğuna emin olabilirsiniz sahte ürün asla kullanmam.kutusu batch kodu barkodu hepsi mevcut. 100 ml ama kullanıldı. içinde 70 75 ml kadar var.
Anladim tesekkurler :) nekadar kullandiginizi gormem acisinda fotograf atar misiniz? (Burdan veya ozelden)
Bu arada benim parfumumde orjinal ama outlet urun. Kutusu yok. Bilginiz olsun. Gonderirken sisesiyle göndereceğim

Anladim tesekkurler :) nekadar kullandiginizi gormem acisinda fotograf atar misiniz? (Burdan veya ozelden)
Bu arada benim parfumumde orjinal ama outlet urun. Kutusu yok. Bilginiz olsun. Gonderirken sisesiyle göndereceğim
outlet derken nerden aldınız acaba

Mascara autlet oldugu icin normalden ucuza satiyorum zaten
canım benim outlet diye aldığım bir çok ürün sahte çıktı malesef. outlet ürünlerin gerçek olduğuna inanmıyorum. bu tarz parfümler yetkili satıcılar tarafından satılıyor ve kutusuz üretilmiyorlar. kaça aldın bilmiyorum ama daha bilindik sitelerden kutulu almanı tavsiye ederim sana. parfümlerle çok ilgiliyim o yüzden biliyorum.

Anladim canim. Sattigim fiyata 150 ye aldim. Ama sisesi orjinal. Yani orjinal siseninde cakmasini yapabilirler mi? Ben hic gormedim

Anladim canim. Sattigim fiyata 150 ye aldim. Ama sisesi orjinal. Yani orjinal siseninde cakmasini yapabilirler mi? Ben hic gormedim
evet birebir yapabiliyorlar birde orjinal şişelerin boş halini toplayıp içine sahte ürün doldurup satabiliyorlar. dikkatli olmak gerekiyor.

ınternette hangı sıteden aldınız.... bende lomcome tresor ın love var 100 ml takas yapmak ıstersenız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…