Mesela neyle takas?takas dşünür müsünz?
212 sexy vae elimde orjinalMesela neyle takas?
Kac ml. ? Hic kullanildi mi? Bide gercekten orjinal dimi?212 sexy vae elimde orjinal
orjinal olduğuna emin olabilirsiniz sahte ürün asla kullanmam.kutusu batch kodu barkodu hepsi mevcut. 100 ml ama kullanıldı. içinde 70 75 ml kadar var.Kac ml. ? Hic kullanildi mi? Bide gercekten orjinal dimi?
Anladim tesekkurler :) nekadar kullandiginizi gormem acisinda fotograf atar misiniz? (Burdan veya ozelden)orjinal olduğuna emin olabilirsiniz sahte ürün asla kullanmam.kutusu batch kodu barkodu hepsi mevcut. 100 ml ama kullanıldı. içinde 70 75 ml kadar var.
outlet derken nerden aldınız acabaAnladim tesekkurler :) nekadar kullandiginizi gormem acisinda fotograf atar misiniz? (Burdan veya ozelden)
Bu arada benim parfumumde orjinal ama outlet urun. Kutusu yok. Bilginiz olsun. Gonderirken sisesiyle göndereceğim
Internetten aldim. Dedigim gibi autlet urun oldugu icin kutusu yok. Ama orjinal sise. Resimdede gordugunuz gibi.outlet derken nerden aldınız acaba
canım benim outlet diye aldığım bir çok ürün sahte çıktı malesef. outlet ürünlerin gerçek olduğuna inanmıyorum. bu tarz parfümler yetkili satıcılar tarafından satılıyor ve kutusuz üretilmiyorlar. kaça aldın bilmiyorum ama daha bilindik sitelerden kutulu almanı tavsiye ederim sana. parfümlerle çok ilgiliyim o yüzden biliyorum.Mascara autlet oldugu icin normalden ucuza satiyorum zaten
Anladim canim. Sattigim fiyata 150 ye aldim. Ama sisesi orjinal. Yani orjinal siseninde cakmasini yapabilirler mi? Ben hic gormedimcanım benim outlet diye aldığım bir çok ürün sahte çıktı malesef. outlet ürünlerin gerçek olduğuna inanmıyorum. bu tarz parfümler yetkili satıcılar tarafından satılıyor ve kutusuz üretilmiyorlar. kaça aldın bilmiyorum ama daha bilindik sitelerden kutulu almanı tavsiye ederim sana. parfümlerle çok ilgiliyim o yüzden biliyorum.
evet birebir yapabiliyorlar birde orjinal şişelerin boş halini toplayıp içine sahte ürün doldurup satabiliyorlar. dikkatli olmak gerekiyor.Anladim canim. Sattigim fiyata 150 ye aldim. Ama sisesi orjinal. Yani orjinal siseninde cakmasini yapabilirler mi? Ben hic gormedim