- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- Konu Sahibi femmepetal
Benimkiler zaten emzirmeden önce de dik ve sert değillerdi ama emzirmeden sonra size nasıl anlatsam içi jöle dolu inmiş balon düşünün öyle oldular,kol altından dikleştirme mi askı takma mı operasyonu olsam da formu çok bozulmuş,aslında sütyenle toparlanıyor ama sütyensiz çok çirkin.Hem yumuşak hem sarkmış,eşimin yanında kendime güvenim sıfır:çok üzgünüm:
Beni sutyensiz görecek diye aklım çıkıyor.
Büyüklüğü normal ben 80B-C giyiyorum,ama afedersinizde elleyince vıcık vıcık bişey...Kambur oturunca nerdeyse karnıma değecekler.
Göğüsleri böyle olan var mı?Kol altından askı taktırsam nasıl dururlar acaba?Böyle bir op.var mı onu da bilmiyorum valla elime iğne,iplik alıp kendim kol altından teğelliyesim geliyor.
Ben ne ameliyatı olsam ki?valla olacam,acaba,slikon taktırmak kadar acılı olur mu?eyvahedigeldismile
Beni sutyensiz görecek diye aklım çıkıyor.
Büyüklüğü normal ben 80B-C giyiyorum,ama afedersinizde elleyince vıcık vıcık bişey...Kambur oturunca nerdeyse karnıma değecekler.
Göğüsleri böyle olan var mı?Kol altından askı taktırsam nasıl dururlar acaba?Böyle bir op.var mı onu da bilmiyorum valla elime iğne,iplik alıp kendim kol altından teğelliyesim geliyor.
Ben ne ameliyatı olsam ki?valla olacam,acaba,slikon taktırmak kadar acılı olur mu?eyvahedigeldismile