Vichy ürünlerinden memnun musunuz?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.404
6.189
Benim cildim karma, burnumun üstünde siyah noktalar çok fazla :KK43: onlarla ayrı bir şekilde mücadele ediyorum. Karma ciltlerin ortak sorunu sanırım.
Clinique memnun kalmadım pek. Göz nemlendiricisi hariç. Bir marka seçeyim diyorum nemlendirme maske göz nemlendirme hepsi tek marka olsun.
khiels ten memnun kaldım ama açıkçası Amerikan malı ve tüm ürünlerimi buradan almam zor.
Vichy’in nemlendiricisini kullanıyorum şuan o bitsin dediğim gibi set almayı düşünüyorum memnun kalan var mı? Kolajen içeren kırmızı ambalajda kremi var onu kullanan var mı? Fiyatı 350 civarı. Alırsam değsin istiyorum.
Temizleme jeli toniği nasıl?
Alacaklarım ve uygulayacağım sırasıyla Vichy temizleme jeli, tonik, nemlendirici, göz nemlendiricisi, güneş kremi ve kolojen içeren kremi yaklaşık 900 lira tutuyor değsin istiyorum iyi kötü bilgilendirir misiniz

Avene en güzeli a dan z ye herşeyini alıp kullan derim hele ki cildin hassassa kesin al
Avene kullanıyorum çok memnunum dermokozmetik olarak geçiyor zaten

Vichy kotu diyemem ama avene tek gecerim. Yukaridaki arkadasin yazdigi gibi cildiniz hassas ise kesinlikle avene oneririm.

Vichy kotu diyemem ama avene tek gecerim. Yukaridaki arkadasin yazdigi gibi cildiniz hassas ise kesinlikle avene oneririm.
Avene en güzeli a dan z ye herşeyini alıp kullan derim hele ki cildin hassassa kesin al
Avene kullanıyorum çok memnunum dermokozmetik olarak geçiyor zaten
Anane hiç kullanmadım hatta duymadım Türk malı mı?

Vichy'den iki ürün kullandım ve memnun kaldım birisi vichy dercos seboreik dermatit için olan şampuanı bir de vitamin c glikolik asit ampül serumları, yüz temizleyicisi olarak normaderm kullanmıştım ama memnun değildim değiştirdim çok uzun süredir de kullanmıyorum. 6 ay gibi bir süredir de t bölgemde ve burun üzerinde beyaz komedon şikayetiyle boğuştuğumdan dolayı dermatoloji dr'nin yazdığı dermoskin acgun ile temizleme gerçekleştiriyorum bu da aşırı kurutuyor. Kimyasal içerik olarak cildi aşırı yıpratan ürünler hepsi, ben de cildim için uygun ürünü henüz bulamadım.

X