Cilt Bakımı Ürünleri vichy ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

adasahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
33
0
Kızlaar vichy ürünleri ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum kullanan var mı?

ben aquatermal nemlendiricisinden memnun kalmıştım..ipek gibi yapıo cildi..kokusu da güzel

ben kullanıyorum ama cildim de pek farklılık göremiyorum göz çevresi için CP sini kullanan var mı?

Yeni çıkardığı göz çevresi kreminin deneme ürününü kullandım dört gün boyunca. Satış fiyatı ne bilmiyorum ama, bence, alınmaya değmez. DDF kullanıyorum göz çevrem için, bitmiş olsa Vichy almam.

Nemlendiricisini aldım normaderm serisinin hiç nemlendirmiyor, selülit kreminin de etkisi geçici, termal suyu yüzü geriyor, göz altı morlukları için ferahlatıcısı hiç bir işe yaramıyor.
Tek beğendiğim ürünü fondöteni, çok güzel, pudrasını da almayı düşünüyorum.

ben kullanmadım vichy ürünlerini ama ablam zamanında o kadar para verip set halinde almıştı ama varolan sivilcelerini daha çoğaltmıştı hiç memnun kalmamıştı

ben kullandım set olarak. temizleyici, tonik , aquatermal nemlendirici ve termal sprey. hamileliğime kadar kullanmıştım. herkes cildime ne kullandığımı soruyordu. düzenli kullanıldığı taktirde üstüne ürün tanımam..

50-60 faktörlü yüz için güneş kremini hala kullanıyorum. hem nemlendiriyor hem koruyor. çillerimi azalttıyor.

Vichy Essentielles serisi yüz temizleme köpüğü çok güzel.:lepi:
Üstelik şuanda 13.50 TL zemuszemus

Tavsiye ederim
kaydirigubbakcemile5

X