Cilt Bakımı Ürünleri Vichy Termal Su

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
kızlar kullanan varmı vichyin termal su ürününü
cilde parlaklık veriyormuş nem oranını arttırıyormuş
ürün açıklamasını yazıyorum çok merak ettim bu ürünü
fiyatıda gayet uygun
kullanan, bilen, duyan ,gören varsa lütfen bilgi yazsın opuyorumnanaktan

Vichy termal suyu hassas ciltleri rahatlatır.

Organizmanın savunmasına ve hücresel düzeydeki alış verişe faydalı olduğu tıbben kabul edilmiştir.

Vichy termal suyu, cildi güçlendirmek ve tahrişleri hafifletmek için cilt hekimliğinde de kullanılır.

Mineral tuzları ve oligo elementler yönünden zengin olan Vichy termal suyu dolaşımı güçlendirerek kızarıkları giderir.

hassas ciltleri rahatlatır.

cildin doğal savunmasını güçlendirir.

Vichy termal suyu cildin doğal savunmasını güçlendirir, cilt günden güne güçlenir, sağlık kazanır.

Cildiniz rahatlar, kaybettiği esneklik ve yumuşaklığı tekrar kazanır.

ıçerik: 17 çeşit mineral tuz ve 13 oligo element, kalsiyum, magnezyum ve çinko içeren zengin yapısı ve rahatlatıcı, anti oksidan ve anti radikal nitelikleriyle Vichy termal suyu, Fransa'daki kaynak sularının en zenginleri arasında yerini alır.

Kullanımı:Sabah ve akşam, hassas ciltlerin makyaj temizliğinde son adım olarak.

Gün içinde çeşitli kereler, cildi ferahlatmak ve rahatlatmak için uygulanır.
Püskürttükten sonra, etkisini göstermesi için kısa bir süre bekleyin ve kurulamak için temiz bir havlu ya da kağıt mendili haffiçe yüzünüze bastırın.

valla bunu da şişeleyip cilt ürünü diye cıkarmıslar mı allahım daha neler gorucez :)))

tatillerimde vücuda vs ii geliyo diye termal su vs yok camur banyosu bilmem ne suyuna girdigim olur.. iyi de gelmiştir yani..

Kullan bakalım, iyi gelirse paylaşırsın bizlerle sonuclarını cnm :)

canım alıcam ama tedirginim
bi ara jaopnyada böyle bir ürün çıkmıştı
daha sonra içinde normal çeşme suyu olduğu anlaşılmış
bu da sıradan birşey olmasın..
hiç bir işe yaramamasını bıraktım yüzüme zarar vermesinden korkuyorum
deneyen varsa paylaşsın lütfen yada bilgisi olan
yoksa da sanırım ilk deneyen ben olucam forumda çünkü çok merak ediyorum =)

bizim forumdan ses yok =) ya vichy i alcagın yerde güzellik uzmanı olur herhal onlara da sor gene :)

canım onlar kötüolsada güzel diyor zaten =((
sırf satmak için
o yüzden kullanan birinin ağzından duymak istedim ama sanırım forumda kullanan yok =(

Ben aldım fakat öyle pek bir faydasını görmedim, benim cildimi pek ferahlatmadı daha çok gerdi hatta. Makyajdan sonra sabitleyici olarak da kullanırsınız dediler ama denedim damla damla leke bıraktı. Yani ben aldım ama pek kullanmıyorum. İşlevsiz bir ürün.

makyaj sabitleyicisi mi:uhm: vichy urunlerini alirken gul balzam ve kucuk sise termal su hediyesi vardi..daha sonra buyuk sisesini aldim yazin cildimi yatistirsin nem versin diye kullaniyorum.o acidan guzel oluyor..onun disinda bir ozelligi yok sirf termal su oldugu icin aldim..vichy guvenilir bir urun hic sanmiyorum yamuk birsey olsun..

ben bir kaç yıl önce kullanmıştım memnundum tonik gibi düşünün. mucizevi etkileri yok tabi ama cildim kızardıkça sıkıyordum ben hafifi ferahlatıyordu.u ara yine almayı düşünüyorum

Arkadaşım konuyu açalı baya uzun zaman olmuş ama yeni konu açmayayım diye aktifleştiriyim bunu dedim.bu ürünü almayı düşünüyorum kullanan varmı? Yüzüm çok hassas böyle kırmızı kırmızı hiç geçmiyo çözümde bulamıyorum işe yarar mı:18:

vichy bilmiyorum ama la roche posay ın termal suyunu kullanıyorum. vazgeçilmezim oldu sürekli çantamda yüzümde gerginlik kızarıklık hissedince sıkıyorum çok rahatlatıyorç cildim çok hasas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…