• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar vichy saç dökülmesi için....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
323
İstanbul
arkadaslar bende asırı derejede bi saç dökülmesi var 2 ay önje doktor<a gittim polifistik over dedi 3.aydayım diana 35 kullanıyorum henüz bi faydası olmadı.vichynin şampuganını duydum ve serumları var kullanan ve faydasını gören varmı.yada ne önerirsiniz durumu benim gibi olanlar varmı?:2::2:çoq üzülüorum yasım daha 21 önjeden böyle bi sorunum yoktu cildiyeyede gttim herhangi bi demir cinko kansızlık olmadını söyledi

arkadaslar bende asırı derejede bi saç dökülmesi var 2 ay önje doktor<a gittim polifistik over dedi 3.aydayım diana 35 kullanıyorum henüz bi faydası olmadı.vichynin şampuganını duydum ve serumları var kullanan ve faydasını gören varmı.yada ne önerirsiniz durumu benim gibi olanlar varmı?:2::2:çoq üzülüorum yasım daha 21 önjeden böyle bi sorunum yoktu cildiyeyede gttim herhangi bi demir cinko kansızlık olmadını söyledi

arkadaslar hiç kullanan yokmu gercekten bi şampugan almak istiyorum buna karar kıldım hiç kullanıp bilgi verecek olan yokmu?

Back