• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Vichy saç dökülmelerine karşı serumu kullanan var mı acaba?

Renksizz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
15
3
16
Antalya
Merhaba Arkadaşlar,

Son iki aydır ciddi saç dökülmelerim oluyor. Ne yapsam, ne etsem diye araştırırken. Uğradığım bir eczanede bana vichy nin bu ürününden bahsettiler. Belki sizlerden kullanan vardır diye düşündüm, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

merhaba yeniyim ben . bir kutu erkek için olanını kullandım. eczacım tavsiye etmişti . işe de yaradı saçlar inanılmaz parlak ve güzel oluyor . dökülmeyide durduruyor. 3 ay kullanılması gerekiyormuş ama ben bir ay kullandım . etkisi 2-3 ay sonra falan kayboldu. 3 ay kullanınca belki kalıcı bir yarar sağlıyabilir. tekrar almayı düşünüyorum bu ara yine çok cansız görünüyor...

canım ben de vichy dercos şampuan artı saç serumu kullanıyorum... dökülmeme pek etkisi yok gibi düşünüyorum... içime sinmiyo...faydası yok gibi geliyo :((

Ben de hiç düzenli kullanamadım :/ Duruyor şişeler kenarda, bu saçı adam etmek için ne yapacagımı şaşırdım iicene.. Şimdi saç bakım önerilerini uyguluyorum bakalım neler olcak..

Back