Sivilceli Ciltler vichy normaderm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lapis

tarçın
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
745
3
39
Bayanlar benim cildim yağlı, hassas ve akneye meyilli ;vichy nin normaderm serisini almayı düşünüyorum, kullanan var mı?

vichyi bilmiyorum ama kuzenimin cildi akne eğilimli yağlı ve hassas. akne tedavisi gördü 8ay kadar. yaklaşık 3 4 ay oldu biteli ve o zamandan beri la roche un effaclar serisi ürünlerini kullanıyor. çok memnun. yumuşacık ve tertemiz yüzü zemuszemus

canım vichy değilde avene i tavsiye ederim sana eczanelerden bilgi alabilirsin

Ben Vichy Normaderm serisini 1 sene boyunca kullandım.
Temizleme jeli, tonik ve nemlendirici şeklinde bir paket olarak kampanyası vardı o zamanlar başlamıştım.
Yaklaşık 4 sene önce filan.
Neyse asıl konuya geleyim, bir marka bu kadar mı başarısız olur.
Kullandığım zaman boyunca yüzüm hep parlaktı yani sivilceler daha belirgindi ve tek bir tane bile sivilceyi geçirdiğini görmedim.
1 sene kullanmamdaki sebep ise eczacının en az 6 aylık kullanımda etkisini gösterir yalanına kanmam ve ucuz bulmuşken yedeklememdi.
1 sene boyunca bitmesi için kullanmak durumunda kaldım, para ziyan olmasın diye.
Vichy'nin kendine özgü bir kokusu var hala o kokuyu duyunca o zamanlara geri dönerim.
Sana tavsiye edeceğim marka La Roche-Posay Effaclar nemlendiricisi olur ya da arkadaşın dediği gibi avene olabilir.
İkisini de kullandım ama sivilcelerimi geçirmediler malesef, sadece yüzümün parlamasını engellediler, yumuşattılar.
3-4 kere dermatologa gittim fakat hep bilindik şeyler yazdılar.(Hormon kontrolü de yapıldı, normal çıktı)
Benzamycin, imex sabun vs.
Ayrıca ben hani şu reklamlarında Jessica Simpson'ın oynadığı sivilce markası var ya Proactiv onu Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar kullanmıştım. Set olarak satılıyordu.
Küçücük plastik şişemsi şeylerin içindeydi. O da bir işe yaramadı ve seti 125 tl idi. (Maskesi güzeldi ama)
Ben de umudumu kestim bu kozmetik şeylerden, bitkilerden filan bir kaç şey yapayım dedim.
İlk olarak patates suyunu denedim, felaketti, boşa zaman kaybı.
Sonra kara turp suyunu sıkıp yüzüme sürdüm, feci yaktı ama 1 hafta her gün yaptım. Biraz işe yaradı ama çok canım acıyordu bıraktım.
Sonra kara turp suyunu yakıyor diye süt ile karıştırdım sürdüm değişen bir şey olmadı ya da ben mucize bekliyordum.
Lavanta çayı sürdüm fazlalaştırdı falan daha bir ton şey uyguladım.
Balla tarçını karıştırıp sürdüm filan.
Önceden sadece alnımda vardı, bütün bunlardan sonra yanaklarıma da sıçradı.
Çenem yanaklarım sivilce içinde.
En son ünlü bir cilt doktoruna gittim 200 tl muayene ücreti ödeyerek, Roaccutane yazdı ama yaz başladığı için daha başlamadım.
Benim hikayem bu kadar, yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana.

kulllanmadığın kalmamış
bu kadar şey sürme cildin mahvolur
bende de aynı sorun vardı
yıkanma suyuma elma sirkesi ekledim
vücudum,saçlarım pırıl pırıl oldu
her akşam pamuğa elma sirkesi döktüm,cildimi sildim
sonra da lorel pure zone (turkuaz olanını) kullandm jel ve toniği
peeling içinse türk kahvesi kullanıyorum
bunları dene canımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…