Cilt Bakımı Ürünleri Vichy Mi, La Roche Posay mı, Avene mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

lapis

tarçın
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
745
3
39
Arkadaşlar cildim problemli.
Yani hassas, yağlı, akneye meyilli.
Hangi ürünü tavsiye edersiniz cevapları bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.:KK49:

la roche posay ve evene ..ikiside kendini aşmış ürünler ..vichy de kullandım sevmedim ben

Aslında La roche nin güneş kremini kullandım ve memnun kaldım ama okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı mesela ben vichy iyi diye bilirdim çok olumsuz yorum var la roche için de olumsuz yorumları görünce kafam karıştı:KK58::KK58:

arkadaşlar merhaba,

aynı 3lü içinde kararsızım. la roche bir çok markadan daha kaliteli bence. ancak kullanmadan yorum yapmak çok da anlamlı değil gibi geliyor. cildim normalde karma fakat aşırı soguktan kurudu kızarıklıklar var.yazdan beri cilt bakımı ürünü kullanmıyorum.öncesinde clinique ve biotherm daha önce de md formulations kullandım. cliniqueden ve md den çok memnundum. dermokozmetik ürünlere yönelmek istediğim için her 3 markanın da ürünlerini inceledim ancak hala kararsızım. yardım lütfen :)

arkadaşlar merhaba,

aynı 3lü içinde kararsızım. la roche bir çok markadan daha kaliteli bence. ancak kullanmadan yorum yapmak çok da anlamlı değil gibi geliyor. cildim normalde karma fakat aşırı soguktan kurudu kızarıklıklar var.yazdan beri cilt bakımı ürünü kullanmıyorum.öncesinde clinique ve biotherm daha önce de md formulations kullandım. cliniqueden ve md den çok memnundum. dermokozmetik ürünlere yönelmek istediğim için her 3 markanın da ürünlerini inceledim ancak hala kararsızım. yardım lütfen :)

ben bunlardan avene ve la roche kullandım.la roche nin güneş koruyucusu güzel.cildim yağlı ve kızaran yani hassas bir cilt.la rochenin yıkama jeli ve toniği bana ağır geldi avene biraz daha yatıştırdı kızaran cildimi.artık tonik kullanmıyorum zaten ama bir tavsiye yapmak gerekirse avene daha iyi.nemlndiricisi çok güzel matlaştırıyo

arkadaşlar merhaba,

aynı dertten muzdaripmişiz benim de hem sivilceli hem de dudak çevresinde kuruma olan bir cildim var.yıllarca la roche kullandım sivilcelere iyi geliyordu ama çok da kurutuyordu cildimi.geçen yıl avenin hassas ciltler için serisini kullandım kuruluğu giderdi aslına bakarsan iyi de temizliyordu ama bu yıl sivilcelerim ve siyah noktalarım artınca cilt bakımı uzmanın da tavsiyesiyle bugün gittim dermalogica aldım.yüzde 30 indirime girmiş.buna rağmen fiyatları avene ye göre çok daha fazla.sağlığıma verdiğim paraya acımam ama inşallah işe yar yoksa üzülürüm gerçekten.

Son düzenleme:
Valla kızlar kafam daha da karıştı şimdi.
Neyse ben de ben de tonik, temizleyici ve nemklendiriciyi aynı anda almam.Önce şu la roche nin temizleyicisini bir alalım bakalım.Benim cildim karma ama ara ara sivilceli.Bir tek banyodan çıkınca biraz kuru oluyor sonra hep yağlı ne yapayım şimdi
:63::KK60::KK60:

Ben de vichy cilt bakım ürünlerini almak istiyorum ama etkisinden emin değilim.Nuxe serisini kullanmıstım cildimi berbat etti.Nasıl gecti derseniz,1 ay boyunca hergün dove sabun ile yüzümü yıkadım ve nemlendirici krem vb seyleri cildime hiç sürmedim.sanırım yağlanmaya fırsat kalmadıgı için bebek cildi gibi oldu.Bu arada cildimin kuru oldugunu düşünürken eczacı karma dedi.ben hala inanmıyorum tabii.
fakat ömür boyu böyle durulmaz.artık cildime zarar vermeyecek bir ürün düşünüyorum.favorim de vichy!! kullanan varsa yorum yapsın.

kızlar ben hepsini kullandım ama hiçbir etkisi olmadı.hemde bütün ürünlerini düzenli kullandım.sivilce problemim vardı.şimdi the body shop çay ağacı serisini kullanıyorum.özellikle çay ağacı yağı müthiş.eğer henüz almadıysan cnm bunu öneririm.hiçbişey geçirememişti sivilcemi.şimdi gayet ii

ben la roche posay tam set halinde uzun süre kullandım ama bana yaramadı :KK43:
halbuki büyük umutlarla almıştım , sivilce ve kızariklık problemim geçmedi :KK43:(
ben şunu farkettim ne zaman dermokozmetik bişiler kullansan cildim eskisinden kötü oluyor :44:
anlamadım gitti , la roche bittikten sonra dove sabunla yıkamaya ve ardından hiç birşey kullanmadım bir süre inanın cildim çok düzeldi ,
normalde karma bir cildim vardır yazın nemlendiriciye ihtiyaç duymadım sıcaklarda tabii , ama artık kış geldi cildim kurumaya başladı , nemlendirici kullanmak gerek ama korkuyorum ne alsam ne yapsam diye ?

eylültamer,evet dove gercekten işe yarıyor ama cilt kıs aylarında cok kuruyor.cildim karma ve benim de kafam cok karısık.cildi tekrar bozulsun istemediğimden nemlendirici kullanmıyorum,tabii bu da zararlı ama en azından aynaya baktıgımda mutluyum.şimdilik...:KK1:

la roche posay ve evene ..ikiside kendini aşmış ürünler ..vichy de kullandım sevmedim ben

kesinlikle La roche ürünleri, yıkama jeli, nemlendiricisi, göz altı kremi, mükemmel. ben d hassas ve sivilceye müait bir cilde sahibim, ancak la roche sayesinde hiç bir sorun yaşamıyorum, vichy bana hiç iyi gelmedi, aqua ter. dahil..

avenin nemlendiricisini kullandım ama memnun kalmadım su gibi sanki etkisini hissedemedim. şu anda la roche un köpük temizleme jelini nemlendiricisini ve göz çevresi kremini kullanıyrum çok memnunum benimde cildim akneye meyilli çok iyi geldi ama stresli olduğum zamanlarda çıkan sivilcelere engel olmuyor:KK45:

ben de aynı 3lü arasında kararsızım arkadaşlar. fikir belirtmek isteyen başka arkadaşlar varsa konuyu takip edeceğim.
benim cildim de normal. biraz alerjiye meyilli. la roche kullandım ve iyiydim. yeni krem alacağım ama kararsızım şu sıralar. ayrıca güneş koruması olarak ne önerirsiniz?

vichy kullandım ne faydası nede zararı hıc bır etkısını goremedım

ama la roche posaydan oldukca memnunum .

bı'de arkadaslar bu tıp urunler kullandıgınız da ılk basta sıvılcelenme yapabılıyor

o yuzden hemen pes etmeyın cunku ,urun aslın da etkısını gostermıs oluyor

yanı cılt kusuyor .sonra zaten ıyılesme surecıne gırıyoer

ben de Rocha posay toleraine serisinin temizleme jeli ve nemlendiricisini kullanmaya basladım ama yüzüm sivilce içinde şimdiii hiç bişy yokken hem deeeee :KK43:
vichy kullandım ne faydası nede zararı hıc bır etkısını goremedım

ama la roche posaydan oldukca memnunum .

bı'de arkadaslar bu tıp urunler kullandıgınız da ılk basta sıvılcelenme yapabılıyor

o yuzden hemen pes etmeyın cunku ,urun aslın da etkısını gostermıs oluyor

yanı cılt kusuyor .sonra zaten ıyılesme surecıne gırıyoer

X