Selülit Vichy Lipometrik Mi, Derasin Mi?

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

fairy_like

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
34
0
86
Bolu
arkadaslar cok selilütım yok -tatlicadiarzu- ama krem almayı dusunuyorum kısa surede baya bı kılo aldım :icecream: bu yuzden hem bacaklarım ıncelsın hemde selülitlerden kurtulmak ıstıyorum awonun clınıcal 3 etkılı kremını denedım ama pek fark etmedı sankı :1no2: sız hangı kremı onerırsınız? sımdıden herkese tskler a.s.a.s.

avonun bu tarz ürünleri iyi değil canım...yani işe yaramaması çok normal...avoncu arkadaşlar bana kızacak ama gerçek böyle...derasin bu günlerde çok moda , reklamları bayağı bir dönüyor ekranlarda...ama ben vıchy öneririm, bu ürünü kullanmadım ama vıchynin ürünlerine güvenirim...belki buraya kullanan arkadaşlarda yorum yazar ama işe ilk önce selilüte neden olan şeylerden uzak durmakla başla...

vich lipometric kullanmıştım ben, incelmiştim ama o dönem hem spor yapıyordum hem de krem kullanıyordum, incelmemde etkisi varmıydı bilmiyorum. avonun bişeyini aldım ben geçenlerde, sıkılaştırıcı sprey, ucuz gelmişti, memnun olanda vardı deniyim dedim :dilcikar: sürdüğümde bacaklarımı yakıyor+ sivilce gibi kızarıklıklar yaptı 4tane. birdaha kullanmam. çamaşırsuyuna katılıyorum. avondan uzak dururum ben şahsen bundan sonra. :kızgın:

spor bol su içmek ,selülit yapan yiyeceklerden uzak durmak.
bol sebze meyve ağırlıklı beslenmek ..kola gazlı içecek fast food,dondurma,kahve ,sigaradan uzak durmak.

dondurmanın neyi varmış yaa, cola fastfood sigaram vs yok da dondurmada ne varki, çok masum geliyor bana :1shok: :uhm:

ender saraç tatlı olarak sütlü dondurma vanilyalı dondurma filan öneriyor..fazla yenmediği takdirde bi sakıncası yok dondurmanın..

Back
X