• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Vıchy göz kremi kullananlar acil bakabilirler mi?

adress

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
18
0
36
Aydın
MERHABA,

24 YAŞINDAYIM ECZACI BAYAM VICHY Aqualia Thermal Yeux Roll On - Göz Altı Morluk ve Torbalanmaları

içn Nemlendirici Göz Kremi ÖNERSİNDE BULUNDU KULLANANLAR VARSA FİKİRLERİNİ PAYLAŞABİLİRLERSE ÇOK

SEVİNİRİM
:)

Yaklaşık 1 senedir düzensiz olarak kullanıyorum(haftada 1 belki) herhangi bir etkisini görmedim. Belki düzenli kullanıldığında işe yarıyordur

aynen canım bende 6 aydır falan duzensız olarak kullanıyorum ama herhangı bı fayda gormedım. gerçi benım bır sorunum yok ama yaş 25 oldu artıkj yavas yavas bakım yapma zamanı geldı dıyerek aldım bu yuzdende pek ıstıkrarlı bır kullanıcı değilim
duzenlı sekılde kullanan ve gozaltı morlukları yogun olan bır arkadasım bu urun ıcın surdugunde roll on u sayesınde o an bır ferahlama ve serınlık hıssettıgını baskada pek bı faydasını gormedıgını soylemıstı.

ilginiz için teşekkür ederim
eczacı bayan bana çok methetti bide indirimde dedi falan iyiki almamışım ozaman.
zaten göz yapım alerjik her ürünü kullanamaıyorum bi ara dr.murad c vitaminli kullanmştım iyice mahvetti gözlerimi,
nuxe düşünüyorum artık tabi önce tester almam lazım:)

Ben vichy aqualia termal goz kremi kullanmistim bitti yine alicam da indirim bekliorum :)) ben memnundum uykusuz gozlerim balon gibi iken surunce dus yapmisim gibi rahatliordum ferahlik geliordu agriyi aliordu gel gor ki pahali :(

Vichy iyi bir baslangic bence.yasina gore uygun...bence baslamalisin yavas yavas.nemlendirirsen surekli kirisikliklar az cikar...ben kullandim mucizevi olmasada senin yasin icin uygun...

Back
X