baharcaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2010 50 0 30 Ekim 2010 Konu Sahibi baharcaa #1 gene bır ınternet gezmesı sırasında bu urunlerle karsılastım..oldukca guzel gorunuyorlar ve fıyatlar cok asırı ucuz. problemsız cıltler ıcın ve gunluk bakım ıcın oldukca uygun oldugunu dusunuyorum..kullananlar varsa yazabılırler mı?a.s.
gene bır ınternet gezmesı sırasında bu urunlerle karsılastım..oldukca guzel gorunuyorlar ve fıyatlar cok asırı ucuz. problemsız cıltler ıcın ve gunluk bakım ıcın oldukca uygun oldugunu dusunuyorum..kullananlar varsa yazabılırler mı?a.s.
April Hep daha daha çok oku!!! Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 9.971 10 15 Kasım 2010 Konu Sahibi baharcaa #2 Ben temizleyici köpüğünü kullanıyorum canım çok memnun kaldım. Çok iyi temizliyor ve kurutmuyor. Fiyatı da çok uygun... :82:
Ben temizleyici köpüğünü kullanıyorum canım çok memnun kaldım. Çok iyi temizliyor ve kurutmuyor. Fiyatı da çok uygun... :82:
baharcaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2010 50 0 23 Kasım 2010 Konu Sahibi baharcaa #3 cilt temızlıycsınden hıc ama hıc memnun kalmadı cok kuruyuyo resmen gergınlık yapıyo ya kullanmayı bıraktım.body shoptan aldım
cilt temızlıycsınden hıc ama hıc memnun kalmadı cok kuruyuyo resmen gergınlık yapıyo ya kullanmayı bıraktım.body shoptan aldım
izmir_35 ♥...taboo...♥ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 752 30 24 Kasım 2010 Konu Sahibi baharcaa #4 dün eczanede el kremini denedim kokusu hiç hoşuma gitmedi ama elimi yumuşaçık yaptı ..kokusu bana çok ağır geldiği için almam:93:
dün eczanede el kremini denedim kokusu hiç hoşuma gitmedi ama elimi yumuşaçık yaptı ..kokusu bana çok ağır geldiği için almam:93: