Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şampuan değilde bende bugün losyonunu aldım siz memnun kaldınız pekiBu sampuanı bugun aldım kulana varmı nasıl acabaEki Görüntüle 1806341
Bende aynısını eczanedeki bayana dedim oda onlar olmazsa temizlenmez dedi of canım sıkıldıcanım bunlar hep sls, sles iceriyor ki silikon ve boya ..vb da varmi bilemiyorum ..ben bunun yeşil kapaklı olanından seboreik dermatit yani kepekli ve yağlı egzemalı olan serisinden 2-3 kutu bitirdim malesef saçlarımı o sülfid midir nedir felaket döktü .. malesef vichy'nin tüm serilerinde var bu ..
sebamed antihair loss ve Alpecin Coffein,Kerastase Densifique ..vb serileri inceliyorum bakalım genelde erkekler icin galiba bunlar ama bilemiyorum fiyatlari da cok pahali ama
Bende aynısını eczanedeki bayana dedim oda onlar olmazsa temizlenmez dedi of canım sıkıldı
Cok memeun kaldım hamıke oldum halde az dokulyorŞampuan değilde bende bugün losyonunu aldım siz memnun kaldınız peki
Çok sağol canım inşallah bende de işe yarar psikolojim alt üst oldu saç dökülmesinden dolayıCanım bende eczaneeen aldım yanında ayryeten sarımsqk ozlu bır sampuan onwrdı ılk onla yıkyorum ıkıncı bunla drulyorum yanı mınıcık damlatman gerekyor fqzla koprmyor saten kulanmanı ole tafsıye ederım ben memeun kaldım
Sana saç analizi yapıldı mı canım benim losyon değil şampuanmış başka şampuan kullanmamı remolente sonra Vichy geçmemi söyledi eczacı bayanCanım bende eczaneeen aldım yanında ayryeten sarımsqk ozlu bır sampuan onwrdı ılk onla yıkyorum ıkıncı bunla drulyorum yanı mınıcık damlatman gerekyor fqzla koprmyor saten kulanmanı ole tafsıye ederım ben memeun kaldım
Anladım canım sağol umarım senin dökülmelerde en kısa zamanda tekrar dururResımdekıde saampun frklı ları var doktr yüazmstı bna sımdı hmılekte cok dokuyormus bnım dokulmuo bıle once sarımsaklı sampunla yıkyrum watsındn almıstım bıtksel sonrüa bunla bır ıkı dmlüa yerlı ıyı durulüa zatn koprmuo hmn etksnı gostrmez 1 ay sonra frk edrrsn ılk yıkmlrda sacı yumsayıo sadce
Sağol canım umarım bende de işe yararBen hamıle oldum ıcın yek tuk dokuluo norml yanı bu sampuanı kulanmasam daha cok dokulrdu kı normlde sımdı doklulmuo