Şampuan ve Saç Kremleri Vıchy dercos sac dokulmesı sampuan nasıl

Patsi53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
836
432
34
Bu sampuanı bugun aldım kulana varmı nasıl acaba
DSC_0100.JPG

canım bunlar hep sls, sles iceriyor ki silikon ve boya ..vb da varmi bilemiyorum ..ben bunun yeşil kapaklı olanından seboreik dermatit yani kepekli ve yağlı egzemalı olan serisinden 2-3 kutu bitirdim malesef :KK43: saçlarımı o sülfid midir nedir felaket döktü .. malesef vichy'nin tüm serilerinde var bu ..

sebamed antihair loss ve Alpecin Coffein,Kerastase Densifique ..vb serileri inceliyorum bakalım genelde erkekler icin galiba bunlar ama bilemiyorum fiyatlari da cok pahali ama :KK43:

canım bunlar hep sls, sles iceriyor ki silikon ve boya ..vb da varmi bilemiyorum ..ben bunun yeşil kapaklı olanından seboreik dermatit yani kepekli ve yağlı egzemalı olan serisinden 2-3 kutu bitirdim malesef :KK43: saçlarımı o sülfid midir nedir felaket döktü .. malesef vichy'nin tüm serilerinde var bu ..

sebamed antihair loss ve Alpecin Coffein,Kerastase Densifique ..vb serileri inceliyorum bakalım genelde erkekler icin galiba bunlar ama bilemiyorum fiyatlari da cok pahali ama :KK43:
Bende aynısını eczanedeki bayana dedim oda onlar olmazsa temizlenmez dedi of canım sıkıldı

Bende aynısını eczanedeki bayana dedim oda onlar olmazsa temizlenmez dedi of canım sıkıldı

sen tahlili ..vb yaptirmis miydin ? ben yaptirmistim saglik ocaginda cinko olcemiyorlar sadece d3 d vitamini eksik cıkmıstı bayagi dusuk 15 falan cıkmıstı onun disinda sıkıntı yok ..ama cok kilo verdim, stresli bir isim var ve cinko -biotin eksikligi olabilir bilemiyorum ..adam gibi bir hastane de iyi bir doktorlar iletisim kurmak lazim herhalde ..

yoksa sampuan -krem ..vb bunlar heo dönemlse düzeltir olayi yoksa kökten girmedikten sonra meseleye dökülmeyi durdurmak imkansız oluyor canım ..

bir de bildigim su var ..sacı co kurutmamak lazim, cok sık yıkamamak lazım - cok fön, fırça ve ilgisi krem-spreyler de bu süreci hızlandırabiliyor malesef :KK43:

Canım bende eczaneeen aldım yanında ayryeten sarımsqk ozlu bır sampuan onwrdı ılk onla yıkyorum ıkıncı bunla drulyorum yanı mınıcık damlatman gerekyor fqzla koprmyor saten kulanmanı ole tafsıye ederım ben memeun kaldım

Canım bende eczaneeen aldım yanında ayryeten sarımsqk ozlu bır sampuan onwrdı ılk onla yıkyorum ıkıncı bunla drulyorum yanı mınıcık damlatman gerekyor fqzla koprmyor saten kulanmanı ole tafsıye ederım ben memeun kaldım
Çok sağol canım inşallah bende de işe yarar psikolojim alt üst oldu saç dökülmesinden dolayı

Sana saç analizi yapıldı mı canım benim losyon değil şampuanmış başka şampuan kullanmamı remolente sonra Vichy geçmemi söyledi eczacı bayan

Resımdekıde saampun frklı ları var doktr yüazmstı bna sımdı hmılekte cok dokuyormus bnım dokulmuo bıle once sarımsaklı sampunla yıkyrum watsındn almıstım bıtksel sonrüa bunla bır ıkı dmlüa yerlı ıyı durulüa zatn koprmuo hmn etksnı gostrmez 1 ay sonra frk edrrsn ılk yıkmlrda sacı yumsayıo sadce

Resımdekıde saampun frklı ları var doktr yüazmstı bna sımdı hmılekte cok dokuyormus bnım dokulmuo bıle once sarımsaklı sampunla yıkyrum watsındn almıstım bıtksel sonrüa bunla bır ıkı dmlüa yerlı ıyı durulüa zatn koprmuo hmn etksnı gostrmez 1 ay sonra frk edrrsn ılk yıkmlrda sacı yumsayıo sadce
Anladım canım sağol umarım senin dökülmelerde en kısa zamanda tekrar durur

Ben hamıle oldum ıcın yek tuk dokuluo norml yanı bu sampuanı kulanmasam daha cok dokulrdu kı normlde sımdı doklulmuo

X