Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım canım iki defa hatta şampuanıyla da destekledim sonuç alamadım umarım sende işe yarar ama çok etkili bir ürün değil mevsimsel bir dökülmeyse olabilir ama ciddi dökülmelerde daha farklı ürünler kullanılması gerektiğini düşünüyorum.![]()
Merhaba ben hangi ürünü kullandığınızı merak ediyorum vichy dercos aminexil ile dercos neogenici karıştırmış olabilir misiniz? Emin misiniz neogenic kullandığınıza ikisi farklı ürün çünkü. Benim 18. günüm bugün ben memnun kaldım açıkcası tabi kesin birşey söylemek için üç aylık kürü tamamlamak lazım ama saç dökülmem durdu ve saçlarım canlandı kalınlaştı.bende daha önce vichy dercos aminexil kullanmıştım ama yarıda bıraktım hatta hala evde var yarısı.
Bugün 18. Ampülü kullandım. Henüz birşey söylemek için çok erken kimseyi umutlandırmak istemiyorum ama gözlemlediğim birşeyler var. Ama çok erken dediğim gibi net birşey söyleyemem. Ben kullandıkça olumlu olumsuz görüşlerimi paylaşıcam sizlerle. Saç dökülmemin durduğunu ve daha hacimli saçlara sahip olduğumu söyleyebilirim şimdiden.
En son gittiğim doktor androgenetik saç dökülmesi olduğunu söylemişti ama ben emin değilim. Yıllar önce saçlarımın rengini perhidrolle açmıştım üstelik su katmadan. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten açılmalar başladı. Uzun zamandır ciddi bir saç dökülmem yoktu ama bir süredir yine başladı demir eksiliği de var biraz.ben saçlarımın yapısının bozulduğu köklerinin zarar gördüğü kanısındayım. Çocuk denecek yaşta yaptığım cahilliğin neticesi.
Bugün 18. Ampülü kullandım. Henüz birşey söylemek için çok erken kimseyi umutlandırmak istemiyorum ama gözlemlediğim birşeyler var. Ama çok erken dediğim gibi net birşey söyleyemem. Ben kullandıkça olumlu olumsuz görüşlerimi paylaşıcam sizlerle. Saç dökülmemin durduğunu ve daha hacimli saçlara sahip olduğumu söyleyebilirim şimdiden.
Acaba olumlu bir sonuç elde ettiniz mi?Bugün 18. Ampülü kullandım. Henüz birşey söylemek için çok erken kimseyi umutlandırmak istemiyorum ama gözlemlediğim birşeyler var. Ama çok erken dediğim gibi net birşey söyleyemem. Ben kullandıkça olumlu olumsuz görüşlerimi paylaşıcam sizlerle. Saç dökülmemin durduğunu ve daha hacimli saçlara sahip olduğumu söyleyebilirim şimdiden.
.teşekkürler cevap için peki Saç çıkartıyor mu doğum kontrol hapı?ben kullandım,bi işe yaramadı.şu an forumda olan doğum kontrol hapı losyonu kullanıyorum,o bayağı işe yaradı.
evet,saç çıkartıyor..teşekkürler cevap için peki Saç çıkartıyor mu doğum kontrol hapı?