Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Vichy Dercos Neogenic Saç Dökülmesine Karşı Ampu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben kullandım canım iki defa hatta şampuanıyla da destekledim sonuç alamadım umarım sende işe yarar ama çok etkili bir ürün değil mevsimsel bir dökülmeyse olabilir ama ciddi dökülmelerde daha farklı ürünler kullanılması gerektiğini düşünüyorum.:14:

Ben kullandım canım iki defa hatta şampuanıyla da destekledim sonuç alamadım umarım sende işe yarar ama çok etkili bir ürün değil mevsimsel bir dökülmeyse olabilir ama ciddi dökülmelerde daha farklı ürünler kullanılması gerektiğini düşünüyorum.:14:

Merhaba ben hangi ürünü kullandığınızı merak ediyorum vichy dercos aminexil ile dercos neogenici karıştırmış olabilir misiniz? Emin misiniz neogenic kullandığınıza ikisi farklı ürün çünkü. Benim 18. günüm bugün ben memnun kaldım açıkcası tabi kesin birşey söylemek için üç aylık kürü tamamlamak lazım ama saç dökülmem durdu ve saçlarım canlandı kalınlaştı.bende daha önce vichy dercos aminexil kullanmıştım ama yarıda bıraktım hatta hala evde var yarısı.

Son düzenleme:
Merhaba ben hangi ürünü kullandığınızı merak ediyorum vichy dercos aminexil ile dercos neogenici karıştırmış olabilir misiniz? Emin misiniz neogenic kullandığınıza ikisi farklı ürün çünkü. Benim 18. günüm bugün ben memnun kaldım açıkcası tabi kesin birşey söylemek için üç aylık kürü tamamlamak lazım ama saç dökülmem durdu ve saçlarım canlandı kalınlaştı.bende daha önce vichy dercos aminexil kullanmıştım ama yarıda bıraktım hatta hala evde var yarısı.

Evet neogenic ile aminexili karıştırmışım kusura bakmayın arkadaşlar bende bir süre sonra neogenic kullanmayı düşünüyorum. Kullananlar gelişmeleri yazarsa çok sevinirim. Yeni saç oluşumu gözlemlediniz mi bir ay çok kısa bir süre ama.

Bugün 18. Ampülü kullandım. Henüz birşey söylemek için çok erken kimseyi umutlandırmak istemiyorum ama gözlemlediğim birşeyler var. Ama çok erken dediğim gibi net birşey söyleyemem. Ben kullandıkça olumlu olumsuz görüşlerimi paylaşıcam sizlerle. Saç dökülmemin durduğunu ve daha hacimli saçlara sahip olduğumu söyleyebilirim şimdiden.

Bugün 18. Ampülü kullandım. Henüz birşey söylemek için çok erken kimseyi umutlandırmak istemiyorum ama gözlemlediğim birşeyler var. Ama çok erken dediğim gibi net birşey söyleyemem. Ben kullandıkça olumlu olumsuz görüşlerimi paylaşıcam sizlerle. Saç dökülmemin durduğunu ve daha hacimli saçlara sahip olduğumu söyleyebilirim şimdiden.

Saç dökülmenizin nedeni nedir?

En son gittiğim doktor androgenetik saç dökülmesi olduğunu söylemişti ama ben emin değilim. Yıllar önce saçlarımın rengini perhidrolle açmıştım üstelik su katmadan. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten açılmalar başladı. Uzun zamandır ciddi bir saç dökülmem yoktu ama bir süredir yine başladı demir eksiliği de var biraz.ben saçlarımın yapısının bozulduğu köklerinin zarar gördüğü kanısındayım. Çocuk denecek yaşta yaptığım cahilliğin neticesi.

En son gittiğim doktor androgenetik saç dökülmesi olduğunu söylemişti ama ben emin değilim. Yıllar önce saçlarımın rengini perhidrolle açmıştım üstelik su katmadan. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten açılmalar başladı. Uzun zamandır ciddi bir saç dökülmem yoktu ama bir süredir yine başladı demir eksiliği de var biraz.ben saçlarımın yapısının bozulduğu köklerinin zarar gördüğü kanısındayım. Çocuk denecek yaşta yaptığım cahilliğin neticesi.

Benim dökülmemde beceriksiz bir kuaföre saçlarımı emanet etmekle başladı siyah rengi açtırdım sonra üzerine istediğim renk olmadı ve bir günde 3 kez boyattım. Sonuç yıllardır dökülen seyrelen saçlarım ama son dönemlerde saç oluşumu gözlüyorum:5:

Zaten ne yapıyorsa şu kimyasallar yapıyor boyaydı şampuandı derken mahvettiler bizi. Senin adına sevindim hbb inşallah devamı gelir. İnsan başına gelmeyince anlayamaz bir kadın için çok önemli saç. Rabbim hepimize şifa versin inşallah. Şu çıkacağı söylenen ilaç çıksada hepimiz kurtulsak bu dertten :(

Son düzenleme:

evet burda buldum senin yazdıklarını canım ..burdan devam etsek daha sağlıklı mı olur bilemedim ..vichy ve kerastase bu ikisi en cok tavsiye edilen..zaten sendeki gelişme nedir durum nedir canım ya ? kaç aydır kullanıyorsun ? yeni saç oluşumu mevcut mudur ?:13:

Acaba
Acaba olumlu bir sonuç elde ettiniz mi?

ben kullandım,bi işe yaramadı.şu an forumda olan doğum kontrol hapı losyonu kullanıyorum,o bayağı işe yaradı.

6 sene ince yazmışsınız ama bende kullanmak istiyorim energisant sac dikulme karsiti mi daha iyi yoksa neogenic mi.. saclarim aşırı dökülüyor...

Back
X