• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Vichy Aqualia Thermal Eye Roll On Tavsiyesi

Duygu_Oner

http://www.o-bebek.com
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
1.375
6
158
Selam Kızlar,

Daha önce Dermalogica'nın total eye care spf 15'ini kullanıyordum, güzeldi renkli bir krem olduğundan genetik sandığım göz altı morluklarımı birazcık kapatabiliyordu. Ancak strawberry iptal olduğu için benim için ulaşılmaz fiyatlara geldi (180 lira bir kreme bayılacaksam yüz kremi olur ancak göz altı kremi değil), yerine Vichy Aqualia Thermal Eye Roll on'u bunu denedim ve çok memnun kaldım...

Şimdi ise aklaşık 3 aydır Vichy'nin auqalia thermal göz roll-on'unu kullanıyorum. İlk başlarda pek sevmemiştim, yapısı yapış yapış gelmişti, ancak buzdolabında bekletip öyle kullanmaya başladıktan sonra çok memnun kaldım. Genetik göz altı morluğum var derdim, morluklarımı %90 oranında hafifletti, büyük ihtimalle buzdolabında tuttuğumdan olsa gerek, ara ara yorgunluktan hafif şişmeye şişen göz altlarımı da tamamen düzeltti.. Çok memnun kaldığım için sizlere de tavsiye etmek istedim. Fiyatı 40 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam, aklınızda bulunsun..

Sevgiler,

Yaşım 32... Eşim farkı daha ilk haftada kendisi söyledi, gözlerine ne yaptın altındaki morluklar gitmiş diye... Daha yeni yeni geçiyordu oysa ki :) Kazayağı, kırışıklık vs. yoktur bende, dediğim gibi sadece morluk ve çok yorgun olduğumda hafif şişlikler oluyordu. Şimdi hiçbiri yok :)

çok iyiymiş o zaman bu ya...ama acaba kremi bırakınca yeniden morluk oluyor mu bunu denediniz mi?ya da hangi sıklıkla bu kremi kullandınız yani hergün mü?

Her gün sabah akşam düzenli kullanıyorum. Bırakmadığım için geri gelir mi morluklar bilemiyorum ancak epey bir süre bırakmaya niyetim yok :)

ben 3 gündür kullanıyorm bunu.ama göz altlarımda çok fena çökme yaptı.göçtü resmen.hiiiiiiç memnun kalmadım

ben 3 gündür kullanıyorm bunu.ama göz altlarımda çok fena çökme yaptı.göçtü resmen.hiiiiiiç memnun kalmadım

Allah allah, benim de göz altlarım hafif çöküktür normalde, ama ekstra bir çöküklük yapmadı, aksine morluğunu aldı.. Üzüldüm iyi gelmemesine..

29 yaşımdayım.yeni aldım üç gün düzenli kullandım ama berbat resmen gözaltlarım çöktürdü.gçötü gitti yani.gçötükçede daha mor duruyor.pişmanın.üstelik 52 tlye aldım.bu vichy nin 50 faktör güneş kremini kullandım.o da sürdükten 1 saat sonra hem kaşıntı hem de minik pütürlük yaptı.kesinlikle tavsiye etmiyorum.

29 yaşımdayım.yeni aldım üç gün düzenli kullandım ama berbat resmen gözaltlarım çöktürdü.gçötü gitti yani.gçötükçede daha mor duruyor.pişmanın.üstelik 52 tlye aldım.bu vichy nin 50 faktör güneş kremini kullandım.o da sürdükten 1 saat sonra hem kaşıntı hem de minik pütürlük yaptı.kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Kesinlikle böyle bir pütürlenme yaşamadım ben, buzdolabında tutuyorsun değil mi göz kremini? Belki alerjin vardır içindeki maddelerden birine, bilemedim :( üzüldüm, geçmiş olsun :(

bende kullanıyorum bende 1 ayda %45 oranında azalma oldu. yaklaşık 5 ay dayanıyor tüp sabah akşam kullanınca bende &50 azalttı. benımkı genetık damar yakınlıgından koyu ondan dolayı tamamen geçiremezdi ama gidebilceği kadar gitti morluklar :) çok memnunum kızlar bir daha alacagım sipariş verdim bile

Back
X