Benim sorunlu ve lekeli bir cildim oldugu icin herzaman bu fondoteni kullanmisimdir, hem cildi tahris etmiyen ozelligine sahip hemde cok iyi bir kapatici, bunu surdugumde yuzum bebek gibi oluyor onca sivilce izi olmasina ragmen, sizde kullaniyormusunuz ?
Peki memnunmusunuz?
Dermablend, yüksek kapatıcılığa sahip bir fondöten ve sabitleyici pudrayı bir araya getiren iki aşamalı bir sistem olarak uygulanıyor. Klasik bir fondötene göre iki kat daha güçlü bir kapatıcı özelliği olan fondöten aynı zamanda iki kez daha fazla bir kalıcılık sağlıyor.
Özel bölgeler için lokal düzeltici olarak kullanılan Dermablend ile anjioma, vitiligo, operasyon sonrası izler, belirgin mor halkalar, varisler gibi en ciddi cilt problemlerini ve hatta dövmeleri bile bütünüyle kapatmak mümkün.
Profesyonel makyaj uzmanları tarafından da kullanılan Dermablend, en zor koşullarda dahi 16 saat boyunca cildin mükemmel görünmesini sağlıyor. Terleme, sürtünme ya da banyo alsanız dahi çıkmıyor.
Parfümsüz ve hipoalerjik özelliklere sahip Dermablend, ayrıca içeriğinde bulunan SPF30 sayesinde UV etkilerine karşı üstün bir koruma sağlıyor.
Kullananlar varmi aranizda? sadece bazen maske varmis gibi oluyor cildinde ama dogru ten rengini kullandiginda sorun olmaz.
Bende en koyusu var ozel gunler icin gece disari ciktigimda ama gundelik hayatimda 25 kullanirim..
Ben de almayı düşünüyordum ama bi sitede bu fondötenden ii bahsetmiyordu,yüzü maske gibi yapıo,hiç doğal durmuyo diodu korktum,bi ara eczaneye gidip testerini denemeyi düşünüyorum
hayatımda kullandığım en iğrenç fondöten bu resmen. kapatıcılığı iyi falan diye duyup almıştım. en açık rengi bile koyu bence ben beyaz tenliyim çünkü. ayrıca resmen kalıp gibi duruyor ve yüzde dağılmıyor baya bi çaba göstermek gerekiyor düzgün dağıtmak için. son bombası da daha son kullanım süresi geçmeden bozulup yüzüme alerji yapması oldu. 1 gece dışarı çıkarken sürdüm ve gecenin sonuna doğru beyaz beyaz sivilcemsi sulu pütür pütür şeyler oldu. zaten vichy ürünlerini pek sevmem dermablend son oldu resmen bi daha da asla almam vichy'den bişey.