- 25 Kasım 2006
- 8.868
- 19
Yıllar önceydi bilmem hangi yıl,canım sıkkın kapışmışız en sevdiğim arkadaşımla. Haklıydım kendimce çok haklıydım...Yatıyor uyuyorum...Gecenin bilmem hangi saatinde içimden bir şey öyle dürtüyor ki beni,kalkıyorum ne oluyor diye dolanıyorum,yatıyorum...Uyku yok,ertesi gece,daha ertesi dürtmeler devam ediyor...Beni rahatsız eden o şey ne diye düşünürken buluyorum.. Arkadaşımı özlemiştim ona karşı haksızmıyım acaba çözmeliydim bunu...Gittim uzun uzun sinirlenmeden derinlere inerek konuştuk Ben haksızdım kabul ettim.. Yanlış yapmış,yanlış karar vermişim... Çok mutluydum çözümlediğimize Sarıldık öyle bir sarıldık ki..Kopmamacasına..Akşam huzur içinde uyudum.Bir el sırtımı sıvazlıyordu sanki
O gündür bugündür ne zaman yanlış kararlar versem, dürtülerek uyanıyor,ne zaman güzellikler yapsam sıvazlanıyordu sırtım...
Vicdandı bu evet vicdanım..Demek dinlemesem kendimi duymıyacaktım vicdanımın sesini...Bunu övünmek için yazmıyorum yaşanmışlık ve tecrübe...
Vicdan çok yakınımızda onu bilelim daimi dinliyelim.. Gençlikte çoğu zaman hep haklı görürüz kendimizi yanılınca yanıldığımızı,haksızlığımızı kabul edip özür dilemek küçültmez,büyütür bizi...
(Umarım nasihat olmamıştır.nasihatı sevmem ya...Gözünüze bakıp parmağımı gözünüze gözünüze sokmadan sadece yazmak istedim:):):)
Yeşilimin anılarından duyguları:çiçek:
O gündür bugündür ne zaman yanlış kararlar versem, dürtülerek uyanıyor,ne zaman güzellikler yapsam sıvazlanıyordu sırtım...
Vicdandı bu evet vicdanım..Demek dinlemesem kendimi duymıyacaktım vicdanımın sesini...Bunu övünmek için yazmıyorum yaşanmışlık ve tecrübe...
Vicdan çok yakınımızda onu bilelim daimi dinliyelim.. Gençlikte çoğu zaman hep haklı görürüz kendimizi yanılınca yanıldığımızı,haksızlığımızı kabul edip özür dilemek küçültmez,büyütür bizi...
(Umarım nasihat olmamıştır.nasihatı sevmem ya...Gözünüze bakıp parmağımı gözünüze gözünüze sokmadan sadece yazmak istedim:):):)
Yeşilimin anılarından duyguları:çiçek: