Ben birşeyi anlamadım. Eşiniz, kayınvalidenizle konuşmalarıızı duydu değil mi? Yani evime gelemezsiniz vs vs gibi? Birşey demedi öyle mi?
Babaanne olarak torununu gelip görmesi gerekirken ,
daha 1 aylık bebekle şu karda kışta sizi ayagına çagırıyor!
Annelik duygusu alınmış sanırım bu kadının.
Eşiniz de sizin haklı oldugunuzu biliyor,
hiç canınızı sıkmayın.
Vicdanı sızlayacak olan kişi siz degil,
merhametsiz olan kayınvalidenizdir...
canım benim kapına dayanırsa evine gelirse maden senin evine gelmiyo oğlunun evine geliyo
o zman kapıyı oğlu açar yemeği oğlu yapar hizmetini herşeyini oğlu yapar görür gününü geldiği gün al bebeğini annene tatile git eşnede söle senin evine gelmiş sen ilgilen hayatım ben anneme bu kadın evimizden gidene kadar tatile gidiorum gidince haber ver emi dersin yanağınada bi öpücük kondurursun oldu bitti:)))
anne oğul oturur sarılır koklaşırlar sonra döner evine... terbiyesiz kadın
düğün gecemizde takılan altın va paraları alabilmek için olay çıkarıp sonunda amacına ulaşan ve sabaha kadar eşimle hem kavga etmemize hemde hıçkırarak ağlamamı sağlayıp bundan rahatsızlık duymayan bir kadının oğluyla evliyim.bütün borçlarımızı kapatacağımızı düşündüğüm paralarımız alındığı için evimize eli boş dönmüştük.hiç vedalaşmadan ayrıldım evlerinden .hamile kaldım aylarca aramadı ne beni ne bebeği sormadı.düşük tehlikemize rağmen umrunda olmadık bebeğim 2 ayı biraz geçti sürekli gelmekten bahsetti fakat bir şekilde engelledim öfkemden dolayı.istemedim gelmelerini çünkü sırf inat için gelmek istediğini biliyordum.birkaç gün önce tekrar aradı ve 24 saatlik yolda oturmalarına rağmen eşime gelmiyormusunuz dedi.çok sinirlendim bu soğuk havada,üstelik karadeniz bölgesinde,üstelik minicik bebeğimle eşim hayır dedi kibarca ama artık dayanamadım yaptıklarına sürekli ya biz gelelim ya siz gelin demelerine eşimi bana kışkırtmalarına tahammül edemedim ve aşimin babasını aradım kibarca anlattım paralarının olmadığından sözetti.gelmek istiyoruz ama paramız yok dedi.bankada 200milyara yakın paraları olduğunu biliyoruz oysaki bende benim kocamda 2 aydır işsiz dedim.cebinde ekmek yok belki bunları biliyormusunuz ki oraya çağırıyorsunuz dedim.kadın rahat durmuyor telefona istedim ne sorununuz varsa yüzüme söyleyin dedim .ben bişiy demiyorum siz iyi olun gibi yapmacık kelimelerden sonra kendisini yaptıklarından dolayı affetmediğimi ve evime kabul etmeyeceğimi söyledim oda bana hakaret etmeye başladı birdaha bu tarafı aramayın sanamı sorucam geleceğimi oğlumun evi gelirim senin annen nasıl geliyorsa gibi iğrenç kıyaslamalarda bulundu ki annem doğumum sırasında yardımcı olmak amaclı gelmişti fakat evimde bir öğün bile yemek yemedi neyse çingeneliği bitince eşimin babasına verdi telefonu vedalaştım babasıyla ve kapattıkhakaretleri öyle incitti kendimi tutamayıp ağladım eşim rahatladınmı dedi.ne demek istiyorsun bana ettiği hakaretleri duymadınmı dedim.evet duydum dedi neyseki gerçekten duymuştu.sadece rahatladınmı diye soruyorum dedi.rahatlamış gibimi görünüyorum dedim çünkü ağlıyordum.gel buraya dedi ve sarıldı ikimizin arasına hiç kimse giremez dedi saçlarımı okşadı sevdi sakinleştirdi.ama vicdanım susmadı hiç.sanki içimde kalsaydı söyleyeceklerim hala öfke kussaydım kadına ama o konuşma geçmeseydi şimdi eşim arada kaldı kendimi kötü hissediyorum asla arayıp özür dile demeyin yapamam.karakterime aykırı üstelik onca hakaretten sonra .tek isteğim çokmu kötü biriyim anne oğul arasına giren aşağılık bir kadınmıyım ben
analıkmış bu mu analık? boşver sen.çocuguna bak ve eine dua et.inşaallah en yakın zamanda iş bulur.onlardan uzak dur.bankadaki paraları faizdedir, fazi bozulmasın diye çekmiyorlardır bu arada
bencede faizdedir ama sorsan çok dindarlar.kocamın kardeşini boşatmış sıra bizde neden böyle düşündüğümü söyleleyim eşimin bir kuruş parası yoktu evlendiğimizde bunca yıl çalıştın ne yaptın dedim anneme verdim 13 tane bilezik yaptı evlenince eşime takacağını söyledi dedi ama görmedik bişiy üstünü kapattılar o hakkım olmasada düğündeki takılar hakkımdı haram olsun
Bak güzelim hiç vicdan yapma eşim arada kaldı diye eğer eşini doldurup doldurup annesinin üzerine salsaydın doğru olurdu bu sen akıllı bir şekilde eşinin yanında arayıp derdini bildirmişsin sen derdini anlatmışsın o terbiyesizliğini göstermiş eşinin duyduğunu bilse oda o kadar açık konuşmazdı emin ol ama bundan sonra eşine daha sıkı sarıl onlar yüzünden huzurunu kaçırma inadına bebişinle mutlu ol
eni$teye bravo valla
herkes yapmaz buunu , anasini bilmemde oglunu bulmkla çok $anslisin
teşekkür ederim maral.bazen her evde olduğu gibi sorun yaşıyoruz ama bu konuda arkamda durması benide çok mutlu etti
O zaman yazıklar olsun bu kadına anne olamamış o bence tövbe yaaaa o altınlar senin eşinin küçücük bebeğinin rızkıymış ama Allah görüyor biliyo sonuçta bu dünyada o sefayı sürerde neyse daha fazla konuşmayayım
ufak tefek sorun herkesde olur
evliligin tuzu biberi derler ya
bu bir sinav gibi olmu$ ve e$in geçmi$ bu sinavi
sen oyle sarildi sakinle$tirdi deyince benim burda gozlerim doldu valla
aLLAH BOZMasin huzurunuzu mululugunuzu canim
amin maralcım herkese nasip olur inşallah .aslında bir ara üzüntümden ağladım ama bana sarılınca daha çok ağladım sanmıyordum böyle yapacağını bende.tepkisiz kalır sanmıştım.gel buraya deyip göğsünü açınca daha çok ağladım.tüm kötü günleri unutturdu bu davranışı
sarildikdan sonraki aglamayi ben sevinçten sayyorum :)
nasıl yani şekermi çaldı? yuh diorum adını üç kuruşluk şeker için hırsıza çıkarmış
nasıl bi kadınmış öle bea o benimkide cimridir eşim bekarlığında parasını abisinin çoooook çoooook yüklü kredi kartı borcuna yatırmış abisinin karıyla kızla pavyonlarda yiyerek hemde evliyken yaptığı kredi kartı borcuna
eşim ödemese kaynanalar ödice için oğlum ödeme sen dememiş ver demiş sesini çıkarmamış
ben ona bile demediğimi bırakmadım yolmuşsunuz tavuk gibi adamı bundan sonra ben varıım karşınızda dedim
ama bu hırsızlık yahu
kaynanmı sevmem ama sarılasım geldi bi an seninkini görünce öpüpte başıma koyyım bari
bencede sen hatta tuvalete giderken bile ayrılma yanından.....
kaynananla o konusmadan sonra kocanin tavrina hayran kaldim gulumsedim okurken
bosver canim benim ya, 24 saat diyosun elleri kollari uzanamaz size,sallaa
tabi uzansada ben kocanin samimiyetine inaniyorum,seni destekler.
kocanin degerini bil olurmu,Allah bir omur mutlu etsin sizzi yavrunuzla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?