- Konu Sahibi depresif insan
Farkindamisin bilmiyorum ama 21. Yüzyildayiz. Neden vicdan azabi cekiyorsun ki?
Evet bılıyorum yaptıgımda çok anormal değil ama ne biliyim kendımı suçlu hıssedıyorum bırden bıre sonra geçıyo yıne tekrarlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkindamisin bilmiyorum ama 21. Yüzyildayiz. Neden vicdan azabi cekiyorsun ki?
Canım insan gerçekten çok seviyorsa güveniyorsa ve karsisindakinden de aynı duyguları alıyorsa pişman olacağını sanmıyorum.
Muhtemelen yaşınız küçük ikinizinde yani nisanlanalim evlenelim yaşları değil. Önünüzde çok yıllar var sanırım. Sen de o da bir gelecek dusunemeyecek yaşlarda olduğunuz için olabilir.
Sonradan rahatsızlık duyuyorsan yapma canım.sart değil ki.
Yaşamak istiyosan yasa
Bu kötü bişey değil
Evet bılıyorum yaptıgımda çok anormal değil ama ne biliyim kendımı suçlu hıssedıyorum bırden bıre sonra geçıyo yıne tekrarlıyorum
Bak canim nesil mesil fasa fiso ... vicdanin ne kadar el veriyorsa o kadar yakinlasicaksin. Yoksa icin hic bir zaman rahat etmez ki... yani 2015 yilinda yasiyoruz diye 12 yasinda sevismeye mi baslasin cocuklar ......
Hımm orayı kaçırmışim. Mutluluklar.Bu size göre gelecek düşünmekmi yada yeterlı mı bılmıyourm ama herkes tanıştı ve evlılık nışan konusuluyor
Hayır tabiki bunu aslaa savunmam zaten bahsettiğim de sevişmek değil onların bi zahmet sevgılısı bıle olmasın
Birsey sorucam yanlis anlama... ama erkek arkdasin mi anlatiyor bunlari sana öpüsmek istemedigin zaman fln? Mesela "kacinci yüzyildayiz... sen öpüsmek istemiyorsun... simdiki zamanda normal..." fln?
Burada çoğunuz benden büyüksünüz yani farklı nesilden oldugum çok insan var o yuzden burda yazıcaklarımı belkı eleştirebilirsiniz bilmiyorum kaçınız farkında kaçınız değil ama artık ilişkilerde öpüşme yakınlaşma oluyor yani çoğu ilişkide demek istediğim eskiye göre daha normal bi durum olması o yuzden zamanın şartlarına göre düşünmenizi istiyorum
Benim uzun surelı bi ilişkim var ee tabi zaman zaman yakınlaşmalar oluyor ama ben sonra kendımı çok kotu bırı gibi hissediyorum vicdan azabı çekıyorum bana bi akıl verin
NOT : Çok çok anormal yakınlaşmalar değil
vicdan azabı duyuyorsan yapma mecbur musun sanki
sızı mutsuz eden hıcbırseyı yapmayın
buna zorlayanlada asla gorusmeyın
vicdan azabı yaşıyorsan yaşama böyle şeylerBurada çoğunuz benden büyüksünüz yani farklı nesilden oldugum çok insan var o yuzden burda yazıcaklarımı belkı eleştirebilirsiniz bilmiyorum kaçınız farkında kaçınız değil ama artık ilişkilerde öpüşme yakınlaşma oluyor yani çoğu ilişkide demek istediğim eskiye göre daha normal bi durum olması o yuzden zamanın şartlarına göre düşünmenizi istiyorum
Benim uzun surelı bi ilişkim var ee tabi zaman zaman yakınlaşmalar oluyor ama ben sonra kendımı çok kotu bırı gibi hissediyorum vicdan azabı çekıyorum bana bi akıl verin
NOT : Çok çok anormal yakınlaşmalar değil
ısteyerek yapıp nasıl pısman olunabılır tek anlamadıgım buYahu neden anlaşılmıyor ortada zorlamanın z 'si yok sevgilim asla oyle biri değil
ısteyerek yapıp nasıl pısman olunabılır tek anlamadıgım bu
ya ıstersın ya ıstemezsın
ya yaparsın ya yapmazsın hersey bukadar basıt yahu
depresıf olmaya gerek yok :)