vicdan azabı çekiyorum böyle birşey mümkün mü?

teşekkür ederim evet burada aldıgım tüm yorumlar da sizin fikrinizde hemen hemen... baya rahatladım çok teşekkür ederiö hepinize... iyiki varsınız♥

bilerek yapmadıgınız için vicdanen rahat olun.
bebegn varlıgı yoklugu hakkında karar veremedim ama.inş yoktu

bilerek yapmadıgınız için vicdanen rahat olun.
bebegn varlıgı yoklugu hakkında karar veremedim ama.inş yoktu
burdan aldıgım yorumlara göre düşük durumu olsa ağrılı ve sancılı olagan ustu bir durum olurmus canım olmaması buyuk ıhtımal çok tesekkur ederim

Onceki konunuz var diye biliyorum. Gebe olma ihtimalinizi biliyordunuz. Adetiniz gecikti diye konu acmistiniz??

O nasip meselesi hayatım ..görümcemde spora gidiyordu gümbür gümbür kosuyordu bide
bi ögrendikki meger hamileymiş ogluş tutunmuş:)

Hiçç düşünme bunları için rahat etsin.hamile değildin bence regl oldun sadece gecikti.hem inan bazen hamileyim acaba dersin ama değilsindir o bambaska bişey.ben hamileymişim bilmiyordum, camları sildim perde taktım ağır ilaç kullandım hopladım zıpladım baş ağrısından o arka arkaya majezik içtim dahası hauatımda ilk kez beyn tomografisi cektirdim en ağırı yani o ay vucudum görebilecek en ağır şeyleri gördü. bende diyorum ki strsden hasta olmuyorunm ha bide bi krem kullanmışdım hamilelerin kesinlikle kullanmıyacagı.test yaptım negatif içimde rahat.bi gittik dra hamileyim. Nasıl şaşırdım bebek iyimi dedim.ben çok şey yasadım dedim.dr güldü hiç birşey olmaz doğacaksa o doğacaktır hiç bir şey en gel değil dedi bu sözde hayat felsefem oldu.her korkusumda bişey olurmu diye aklıma bunlar gelir.tabi ben üzüldüm minnağıma neler cektirmişim:)

Sandığın gibi değildir umarım. Eger içini rahatlatmak istersen kan testi yaptır. Testin adı Beta-hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…