vicdan azabı çekiyorum böyle birşey mümkün mü?

selam bayanlar dünden beri vicdanım çok rahatsız... sizinle paylaşmak istiyorum oldukça hasssasım. eşimle geçtiğimiz ay şüpheli bir ilişkimiz olmuştu ama ihtimal pek vermedim bu ayda 7 gün geciktim konu açmıştım hatta hiç adetim gecikmez yıllardır normal bir durum olmadığını farkediyordum. ayrıca asla bebek istemiyorum asla derken 3 yıl gibi bir süre hamile kalmış olabilceğim ihtimali bile korkuttu beni bu 7 gün boyunca.. şimdi asıl konu şu evimin şeklini değişmeyi çok seviyorum önceki gün misafirlerim gelecek diye misafir odamın şeklini değiştireyim dedim ama size yemin ederim kasten yapmadım buna inanın ağır kaldırdım sanki o an kasığıma ağrı girdi o günün geceside yoğun bir şekilde reglim geldi...şuan normal seyrinde adetim devam ediyor ama ben vicdan azabı çekiyorum acaba tutunmaya çalışıyordu da ağır kaldırınca ne biliyim böyle bir durum mümkün mü acaba? inanaın o eşyaların yerini değiştirirken hamile olabilme ihtimalim bile aklımda yoktu bilinçsiz yaptım ama dünden beri de kendimi suçluyorum :KK43:

çok alemsiniz.dediğiniz türden bir düşük olmaz.ancak bebek 7-8 aylık olur erken doguma yol acarsınız.biraz internette makale okuyun

Emin ol doğması gereken bir çocuğun varsa sen atlasan da zıplasan da hiçbir şey olmazdı. Yeter ki Allah "ol" demiş olsun. Yüksek ihtimalle regl olma zamanın gelmişti. Hiç canını sıkma. :KK66:

gebeligin ilk 3 ayinda risk ihtimali her Zaman yuksektir ve coguda sebepsizdir düsmelerin...eger bebek vardiysa da ve tutunmus bir bebegi hic bir sey kolayca düsüremez buna emin olun..

Sanmıyorum.bence sizinki psikolojik olmus biraz. Ablacığım hamileyken bilmediğinden aynisini yapmıştı.onda sadece hafif kanamasi olmuştu doktora gitmisti düşük tehlikesi olmuştu ancak sag salim doğdu cok sukur... Regl gibi gelmez herhalde ya? Gelir mi?

Tutunmaya çalışmak nedir yahu?

Sanki uçurumun dibinde otlara tutunarak sarkan birinin elindeki otları koparmış da uçurumdan aşağı çakılmasına sebep olmuşsunuz gibi bir anlam çıkıyor.

Tutunmaya çalışan bebek falan yok orada. Vicdanınız rahat olsun. Kimseyi uçurumdan aşağı atmadınız.

hayır yanlış anladınız :KK22:

bahsedilen tutunma öyle bir tutunma değil işte. üzülmeyin diyorum. kimseyi öldürmediniz.:KK24:
Önceden saçmada olsa dusuncelerinizin arkasında durudunuz.simdi önce sacmalayıp sonra kıvirma asamasina gectiniz bir kac konudur denk geliyorum.her konuda fikriniz var maşallah ama bilginiz ?

Önceden saçmada olsa dusuncelerinizin arkasında durudunuz.simdi önce sacmalayıp sonra kıvirma asamasina gectiniz bir kac konudur denk geliyorum.her konuda fikriniz var maşallah ama bilginiz ?
şu mesajınızın konuyla ne alakası var?
ayrıca iyi bakın bakalım, iki mesaj arasında nasıl bir fark varmış? aynı şeyden bahsediyor ikiside...

ve çirkinleşmeyin... kıvırma falan çok çirkin laflar.

şu mesajınızın konuyla ne alakası var?
ayrıca iyi bakın bakalım, iki mesaj arasında nasıl bir fark varmış? aynı şeyden bahsediyor ikiside...

ve çirkinleşmeyin... kıvırma falan çok çirkin laflar.
sizin insanlara yaptığınız incitici yorumlara kıyasla çokta çirkin olmamış bence.
Konuyla ne alakası olduğuna gelince konuyu okudum ama yine siz ve yine o müthiş yorumlarınızı görünce konudan koptum.

iyi geceler

hamile olsaydiniz 5 haftalık olurdunuz bende 5 haftalık düşük yaptım parça parça kan pihtilari gelmisti
fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim bilgi sahibi olmuş oldum... allah size bir daha aynısını yaşatmasın dilerim

Emin ol doğması gereken bir çocuğun varsa sen atlasan da zıplasan da hiçbir şey olmazdı. Yeter ki Allah "ol" demiş olsun. Yüksek ihtimalle regl olma zamanın gelmişti. Hiç canını sıkma. :KK66:
teşekkür ederim değerli yorumun için canım saoll :KK200: allah hayırlısını dilediği zaman versin

çok alemsiniz.dediğiniz türden bir düşük olmaz.ancak bebek 7-8 aylık olur erken doguma yol acarsınız.biraz internette makale okuyun
o kadar cahiliz yani dimi? evet hiçbir bilgimiz eğitimimiz donanımımız yok okulda okumadık... makale okuyup büyük insan olucaz...

selam bayanlar dünden beri vicdanım çok rahatsız... sizinle paylaşmak istiyorum oldukça hasssasım. eşimle geçtiğimiz ay şüpheli bir ilişkimiz olmuştu ama ihtimal pek vermedim bu ayda 7 gün geciktim konu açmıştım hatta hiç adetim gecikmez yıllardır normal bir durum olmadığını farkediyordum. ayrıca asla bebek istemiyorum asla derken 3 yıl gibi bir süre hamile kalmış olabilceğim ihtimali bile korkuttu beni bu 7 gün boyunca.. şimdi asıl konu şu evimin şeklini değişmeyi çok seviyorum önceki gün misafirlerim gelecek diye misafir odamın şeklini değiştireyim dedim ama size yemin ederim kasten yapmadım buna inanın ağır kaldırdım sanki o an kasığıma ağrı girdi o günün geceside yoğun bir şekilde reglim geldi...şuan normal seyrinde adetim devam ediyor ama ben vicdan azabı çekiyorum acaba tutunmaya çalışıyordu da ağır kaldırınca ne biliyim böyle bir durum mümkün mü acaba? inanaın o eşyaların yerini değiştirirken hamile olabilme ihtimalim bile aklımda yoktu bilinçsiz yaptım ama dünden beri de kendimi suçluyorum :KK43:

boşuna kendını uzme...cunku gercekten gebe kalmış olsan bıle eger sımdı dusmese bır sekılde dusecektı tutunamayacktı...saglıklı olan gebelıklerde boyle olmuyo cunku..kendımden ornek vereyım...
bır gece acıl bas agrısıyla hastaneye gıttım ama hamılelık testı ıstedım once ılaç kullanmadan emın olmak ıstedım...hem kanda hem ıdrarda baktılar yok dedıler...ve sonrakı ongun boyunca nane cayı ıctım, 19 lıtre damacana kaldırdım hopladım zıpladım vs vs nasılsa hamıle degılım dıye ..veeee on gun sonra 3 haftalık hamıle oldugumu soğan kuru yapacakken oğrendım...ama prensesım annesıne tutundu ...saglıklı gebelıkmış çunku
boşuna uzulme belkı bebek yoktu olsa bıle saglıklı degılmış

boşuna kendını uzme...cunku gercekten gebe kalmış olsan bıle eger sımdı dusmese bır sekılde dusecektı tutunamayacktı...saglıklı olan gebelıklerde boyle olmuyo cunku..kendımden ornek vereyım...
bır gece acıl bas agrısıyla hastaneye gıttım ama hamılelık testı ıstedım once ılaç kullanmadan emın olmak ıstedım...hem kanda hem ıdrarda baktılar yok dedıler...ve sonrakı ongun boyunca nane cayı ıctım, 19 lıtre damacana kaldırdım hopladım zıpladım vs vs nasılsa hamıle degılım dıye ..veeee on gun sonra 3 haftalık hamıle oldugumu soğan kuru yapacakken oğrendım...ama prensesım annesıne tutundu ...saglıklı gebelıkmış çunku
boşuna uzulme belkı bebek yoktu olsa bıle saglıklı degılmış
ayyyh mucızeymıs resmen :) allah guzel gunlerde bebegını buyutmeyı nasıp etsın... saol canım rahatlattn benı cok tesekkurler:)

ayyyh mucızeymıs resmen :) allah guzel gunlerde bebegını buyutmeyı nasıp etsın... saol canım rahatlattn benı cok tesekkurler:)

amın ALLAH sızede nasıp etsın...bu arada hamıle oldugunuza ınanmıyorum zaten...tek ılışkıyle baya zor ..aslında hamıle kalmak okadar kolay degıl yanı :) eger o ılışkıyı aklınıza takıp stres yaptıysanız bundanda gecıkme olmuştur

Kendinizi sadece küçük bir ihtimale tutunarak bu şekilde suçlamanız çok yersiz bence. 7 gün gecikmeyle kendinizi hamile sanıp bir de düşük yaptığınızı düşünüp vicdan azabı çekiyorsunuz. Normal regl döneminde de kasıklar hassas olur ve kanepe kaldırırken ağrı hissetmeniz tamamen regl dönemiyle alakalıdır. Bu düşünceden kurtulun, kendinizi boş yere üzmeyin derim.

X