adetim normal seyrinde gibi ama gitsem iyi olabilir teşekkurlerbir doktora görünseniz en azından düşük olup olmadığından emin olursunuz..
Tutunmaya çalışmak nedir yahu?
Sanki uçurumun dibinde otlara tutunarak sarkan birinin elindeki otları koparmış da uçurumdan aşağı çakılmasına sebep olmuşsunuz gibi bir anlam çıkıyor.
Tutunmaya çalışan bebek falan yok orada. Vicdanınız rahat olsun. Kimseyi uçurumdan aşağı atmadınız.
hayır yanlış anladınızben bebeğin tutunmasını burdan öğrendm hanfendı burada bebek isteyen bayanlar inşallah bebeğim bu ay bana tutunur diye bir tabir kullanıyor yani inşallah bebeğim olur anlamında olmaya çalışır yada sizde ki bu agresiflik neden ki? zaten hassas olan birini neden azarlıyorsunuz? ne oldu tatmin oldunuzmu ? azarladınız burada her aklınıza geleni yazıp insanları yermek çok kolay zaten
Tutunma değil olsa olsa salyangozun ağaca yapışması gibi bir yapışma olur o. Tutunma denmesi olayın hassasiyetinden dolayıdır. Bilinçli yapmadığın bir şey için vicdan azabı çekme, düşük olduysa tabi.ben bebeğin tutunmasını burdan öğrendm hanfendı burada bebek isteyen bayanlar inşallah bebeğim bu ay bana tutunur diye bir tabir kullanıyor yani inşallah bebeğim olur anlamında olmaya çalışır yada sizde ki bu agresiflik neden ki? zaten hassas olan birini neden azarlıyorsunuz? ne oldu tatmin oldunuzmu ? azarladınız burada her aklınıza geleni yazıp insanları yermek çok kolay zaten
Tutunmaya çalışmak nedir yahu?
Sanki uçurumun dibinde otlara tutunarak sarkan birinin elindeki otları koparmış da uçurumdan aşağı çakılmasına sebep olmuşsunuz gibi bir anlam çıkıyor.
Tutunmaya çalışan bebek falan yok orada. Vicdanınız rahat olsun. Kimseyi uçurumdan aşağı atmadınız.
Siz doğrusunu dediniz doktorlarda bu tabiri kullanır tutunmak...tutunmak...bu arada kendinizi suçlamayın içinizde bir can olsaydı doğacak olsaydı isterseniz halter kaldırın Tutunurdu.ben bebeğin tutunmasını burdan öğrendm hanfendı burada bebek isteyen bayanlar inşallah bebeğim bu ay bana tutunur diye bir tabir kullanıyor yani inşallah bebeğim olur anlamında olmaya çalışır yada sizde ki bu agresiflik neden ki? zaten hassas olan birini neden azarlıyorsunuz? ne oldu tatmin oldunuzmu ? azarladınız burada her aklınıza geleni yazıp insanları yermek çok kolay zaten
çok teşekkür ederim çok pozitif yorumlarınız var bana karşı her konuma yorum atıyorsunuz hemen hemen ve çözümleyici yatıştırıcı moral verici şekilde... hayatınızda tüm istedikleriniz olsun inşallahSiz doğrusunu dediniz doktorlarda bu tabiri kullanır tutunmak...tutunmak...bu arada kendinizi suçlamayın içinizde bir can olsaydı doğacak olsaydı isterseniz halter kaldırın Tutunurdu.
dimi canım benım cok tesekkur ederimmmzamanla adetinizin günleri değişikşik gösyerebilirağır kaldırınca gelmeye çalışan reglin gelmiş boşuna vicdan yapma
teşekkür ederim canım eğer reglm 3. günü yarın eğer bu yogunlukta olursam gidicem korktum bendeCanim kesinlikle doktora git kanda falan cikar sanrimca git dememin sebebi ilerde cocuk dusundugunde dusuk olduysa sayet hamilelik istediginde ona gore haraket edersin nolur nolmaz derim burdan kimse bilemez simdi hic sasmazdi demissinuz
oyyhhh maşallah hayırlısı olsun canım vardır herşeyde bi hayır :) sen alışmışsın bile bu duruma dimi gerçi daha mini mini ama:)Bende hamile oldugumu bilmeden agir kaldırdım ettim ama kanamam olmadi cok şükür. Yinede dr a görü bi en azindan aklında soru isareti kalmaz. Bende 3 yil istemiyorddum ayrıca oyle deme 4 aylik evliyim
oyyhhh maşallah hayırlısı olsun canım vardır herşeyde bi hayır :) sen alışmışsın bile bu duruma dimi gerçi daha mini mini ama:)