Vıbro 10000 aleti kullanan var mı?

serap666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
196
0
43
arkadaşlar tv. reklamlarında izledim bu vıbro 10000 ' ı internettede araştırdım bu aleti tüm vücudu titreterek yani tüm kasları çalıştırarak yaptığınız her spor yerine geçebilen bi alet günde sadece 10 dakika çıkabiliyosunuz .Çok mantıklı görünüyo fiyatıda aşırı değil bir yürüme bandı kadar aşağı yukarı.bu aleti seda sayanında kullandığını duymuştum.Ama bu yeterli değil deneyimi, bilgisi olan yada kullanan varsa paylaşırsanız sevinirim

vallahi canım ben ilk defa senden duydum remini falan koyarsan bizlerde bilgilenmiş oluruz ben vibro kullanıyorum ama bele takılan kemerden onu sorarsan bana pek faydası olmadı sacede titretiyor ama şuda var bağırsaklar haraket ediyor kabızlığıma bir nevi iyi geldi ama bu aletlerle beraber diette gerekiyor canım

vibro 10000 power plate tarzi bi alet arkadaslar.bende demin tvde gordum ve soruyu tekrarliyorum bu aleti kullanan var mi cok kararsiz kaldim da almak icin,,,

evet anlatılana ve görülene göre güzel bişeye benziyo ve sadece günde 10 dakika ama kullanan birilerine sormalı.internetten VIBRO 10000 yazarak görebilirsinizi

peki nekadar süredir kullanıyorsunuz bi faydasını gördünüzmü?yani sadece bir masaj aleti gibi rahatlamamı yoksa kilo vermeye yardımcı oluyormu?

:dance:ben yeni aldım aleti...ama çok güzel bir şeye benziyor..bütün vücudunun çalıştığını hissedebiliyorsun

erten ne kadara aldın sen çok yer kaplıyormu büyükmü yani bi yürüme bandı kadar var sanırım

bende kullanıyorum 1ayda 1 beden inceldim 42 bedendim 40 bedenim şimdi ben çok memnunum zaten üzerinde sadece durmuyosun oturuyosun yüz üstü yatıyosun sırt üstü yatıyosun bacaklarını tek kullanabiliyosun şiddetle tavsiye ediyorummm

Power plate tarzı titreşimle ,farkına bile varmadığınız çok küçük kasları çalıştırarak gerçek anlamda incelme sağlayan ve kasları kuvvetlendiren bir alet tavsiye ederim.Belli bir dönem Power plate eğitmenliği yaptım.Kasları nasıl çalıştırdığını , inceldiğini ve kuvetlendiğini gözlemledim ve bende çalıştım.Menisküs yaralanması ve ciddi bel problemleri olanlar aman dikkat önce bir dr'a danışmakta fayda var.Başka bir sorun da alındıktan bir süre sonra askı görevi üstlenmesi :)Buda tecrübelerle sabittir.

çok güzel bir alet ama çok pahalı.spor salonunda da sadece 5 dk binme hakkın var

serap 666 cevap

Kusura bakma bu siteye pek giremediğim için geç cevaplandırdım sorunu...Ben diyetshop tan 990 milyona aldım...Çok ilgililer tavsiye ederim.Benim evde koşu bandımda var.Onu kaldırıp yerine bu aleti koydum..Yarısından bile az yer kapladı..Fakat düzenli kullanmaya daha başlamadım..

vibro 10000 kulnan arkadaşlar alet işe yaradımı takip ediyorum bayağı zaman geçti lütfen bilgilendirirmisiniz

kizlar bende aldim Power Plate tarzi aletden ama cok korkuyorum kulanmaya bel ve boyun fitigim oldugu icin sorun yasamaktan korkuyorum
arkadaslar tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim, benim kizlarim kulaniyor sadece 10 dakika tabi zaten zaman ayarli bir alet , butun vucudu titretiyor benim fikrime gore guzel bir alet ama ben kulananam diye dusunuyorum (

Üzerinden epey zaman geçmiş ama bendede total vibes var, aynı mantıkla çalışıyorlar ama aradaki fark benimkinin tablası sabit, annemde bel fıtığı var alet ağrılarını geçirmiş gibi görünüyor 4 günde bu yüzden her hareketi yapmasan bile belli hareketleri yapabilirsin diye düşünüyorum...