- 10 Ocak 2020
- 19
- 8
- 1
- Konu Sahibi Balarisi321
-
hayır vibratör markası da varBenim bildigim bi fairy var o da bulasik deterjani
Faıry vibratör Markası da varBenim bildigim bi fairy var o da bulasik deterjani
Çok zekisinBurda satılmıyor
Ay sen de çok komiksin. Sen daha zekisin galiba. Deneyen varsa bilgi verebilir mi diyorsun.Çok zekisin
Burası insanların gündelik hayatında soramadıklarını sorabildiği bir yer ama tabi sen bilirsinAy sen de çok komiksin. Sen daha zekisin galiba. Deneyen varsa bilgi verebilir mi diyorsun.Herkesin şeyi bir mi ki kardeşim ne alaka.
Üzüyorsunuz ama artıkVibrotörrrrr elektrikli olandan mi
Kız bak çarpar neğemmm
Mundar etme
Şu köşeye gideyim de iyicene güleyimmm durÜzüyorsunuz ama artık
Onun zaten farkındayım ama deneyen varsa bilgi verebilir mi ne demek?? Ne diyecekler şimdi burada sana? 'ayy kııız ben şunu kullandım ohh oh bi görsen pek cilveli' mi desinler. 'ay ben şunu kullandım şöyle böyle' mi desinler. Onu anlamadımBurası insanların gündelik hayatında soramadıklarını sorabildiği bir yer ama tabi sen bilirsin
Bence gel bersber yapalim desinler diyo galibaOnun zaten farkındayım ama deneyen varsa bilgi verebilir mi ne demek?? Ne diyecekler şimdi burada sana? 'ayy kııız ben şunu kullandım ohh oh bi görsen pek cilveli' mi desinler. 'ay ben şunu kullandım şöyle böyle' mi desinler. Onu anlamadım
Tuhaf yerlere kaydırmanın bir anlamı yok ki :) örneğin şunu aldım kalitesiz çıktı alma yada şunu aldım şu şartlarda tarzında bir yorum bekledim ama neyseOnun zaten farkındayım ama deneyen varsa bilgi verebilir mi ne demek?? Ne diyecekler şimdi burada sana? 'ayy kııız ben şunu kullandım ohh oh bi görsen pek cilveli' mi desinler. 'ay ben şunu kullandım şöyle böyle' mi desinler. Onu anlamadım
Sen çok dedin galiba :)Bence gel bersber yapalim desinler diyo galiba
Evet çünkü bunun için üye oldumüye olur olmaz bunu mu sordun gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?