• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Viacure anti-acne sprey

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

MlhMrvMrh

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2
1
16
Arkadaşlar ben cildimdeki geçmeyen sivilceler ve sivilce izleri için cilt doktoruna gittim bana azitro isminde bir antibiyotik verdi ve gece yatmadan sürmem için clindoxyl jel verdi 1 ay sonra tekrar gel dedi jelden memnunum bikaç yan etki dışında cildime zarar vermedi düzenli kullanımda da sivilceleri kuruttu sivilce izleri de yavaş yavaş geçiyo gibi ama ben dün eczaneye gittim ve başlıkta yazdığım ürünü verdiler kesin çözüm dediler bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ve clindoxyl jel ile birlikte kullanılır mı yazdığım ürün sabah akşam kullanılması gereken bi ürün bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar ben cildimdeki geçmeyen sivilceler ve sivilce izleri için cilt doktoruna gittim bana azitro isminde bir antibiyotik verdi ve gece yatmadan sürmem için clindoxyl jel verdi 1 ay sonra tekrar gel dedi jelden memnunum bikaç yan etki dışında cildime zarar vermedi düzenli kullanımda da sivilceleri kuruttu sivilce izleri de yavaş yavaş geçiyo gibi ama ben dün eczaneye gittim ve başlıkta yazdığım ürünü verdiler kesin çözüm dediler bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ve clindoxyl jel ile birlikte kullanılır mı yazdığım ürün sabah akşam kullanılması gereken bi ürün bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Via cure anti acne sprey dermatologların sıkça reçete ettikleri yüz temizleme ve acne tedavisinde kullandıkları bir ürün.
Kendi çocuğumda ergenlik dönemi sivilcelerinde on gün gibi bir süre kullandım.Etkisi oldukça güzel çıkan sivilcelerin yok olmasını sağladığı gibi yeni sivilce oluşumunu da engellediğini gördüm.Eczacımın söylediğine göre hiç bir ilaçla etkileşimi de yok içiniz rahat olsun güvenle kullanın.

Bu ürünü, bana da gittiğim cildiye hekimi önerdi. Sabah ve akşam olmak üzere iki kez sadece cildimi pamuğa sıkarak temizledim. Bir kaç gün içerisinde acnelerimin söndüğünü ve cildimin düzeldiğini gördüm. Ayrıca olukça güzel bir makyaj temizleme toniği olarak ta kullanılabiliyor. Acne , sivilce ve leke problemi olanlara tavsiye ederim.

Bu ürünü, bana da gittiğim cildiye hekimi önerdi. Sabah ve akşam olmak üzere iki kez sadece cildimi pamuğa sıkarak temizledim. Bir kaç gün içerisinde acnelerimin söndüğünü ve cildimin düzeldiğini gördüm. Ayrıca olukça güzel bir makyaj temizleme toniği olarak ta kullanılabiliyor. Acne , sivilce ve leke problemi olanlara tavsiye ederim.
Bu ilacı kaç eczaneye sordum bulamadım arkadaşlar yeni bi ilaç mı?

Yeni bir ürün Google da Viacure anti acne sprey yazınca hem görselini görüp resmi tıklayınca da üretici firma bilgisine ulaşabiliyorsun.Biz bir günde kargo ile aldık.

Onu bulamayınca baska bi urun aldim işe yararsa lutfen bilgilendirin biz de siparis edelim

Hiç bir yan etkisini görmedim.Hekimim de rahatlıkla bir tonik olarak kullanabilirsin etkisini görürsün demişti.Acne şikayetim inanılmaz azaldı.Şimdi olumlu etkisini gördükçe ben de tavsiye edebiliyorum.

Jelle yıkayıp mı tonikliyorsunuz acaba?Ben de çağla sirkesi yapıcam en azindan denicem:)

Jel kullanımına gerek yok.Viacure spreyi pamuğa sıkarak cilt temizliği yaptığınızda gözlerinize inanamıyacaksınız.

Vay be süper çok teşekkür ederimsoguk gunler de yuz yikamaktan kurtulcaz desenize

Bende yenı aldım kullanıyorum memnunum işe yarıyor kargoyla getırttık heryerde bulunmyr malesef

Bu ilacı kaç eczaneye sordum bulamadım arkadaşlar yeni bi ilaç mı?

Arkadaşlar bir yan etkisi var mı, yaşadınız mı?

Onu bulamayınca baska bi urun aldim işe yararsa lutfen bilgilendirin biz de siparis edelim

Bende yenı aldım kullanıyorum memnunum işe yarıyor kargoyla getırttık heryerde bulunmyr malesef

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/viacure-anti-akne-sprey-hakkinda.917391/

şurada ki mesajımı bir okuyun lütfen

Back