• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vi vet sir el ağdası

pembe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
38
1
36
Kocaeli
Ya kızlar ben nette dolaşırken vi vet el ağdası ama sir ağda yani sirli el ağdası içinde sir el ağdası ve temizleme yağı vardı kullanan varmı memnunmusunuz markette varmıdır ben şimdi sir ağda bandı kullanıyorum acaba onamı geçsem sonuçta oda sir ağda:66:

ben kullanıyorum memnunum.ama vivetin ağda bantlarını kullandım güzel değil hiç tavsiye etmem. yani vivet kullanacaksan normal ağdasına kullan

ama ben zaten ılık ağda kullanmak istemiomki bunun dikatimi çeken özelliği sir ağda olması ve bikini bölgesi ve koltuk altı için önermeleri ben zaten veet ağda bantlarını kullanıom sen sir el ağdasımı kullanıon

ama ben zaten ılık ağda kullanmak istemiomki bunun dikatimi çeken özelliği sir ağda olması ve bikini bölgesi ve koltuk altı için önermeleri ben zaten veet ağda bantlarını kullanıom sen sir el ağdasımı kullanıon

bende kullanıyorum gayet memnunum agda bantları tam almıyor yada ben becermedim

ya ben bunu nerden bulabilirim bizim burda yok bir bakcam markete varsa alcam yoksa ılık ağda sonuşta ılık ağdada 3.25 burda fiyatıda uygun ben galiba ılık ağda alcam

benn veet ağda bantlarına geri döndüm uğraşmak zor onlarla hem markettede bulamadım ılık ağdada şeker var çoğaltır diyolar en iyisi sir ağda

ne münasebet şeker ağda çoğaltmaz
ben koltuk altımı alıyorum çok memnunum

Şekerli ağda çoğaltıyo canım.İçerisinde şeker olduğu için kökleri besliyor.Ben önceden şekerli ağda kullanırdım gerçekten azaltmak yerine çoğalıyordu.Oysa 1 yıldır vivetin bu ağdasını kullanıyorum gözlü görülür derecede azalma var ve çokta memnunum.O kadar fazla da canı acıtmıyor.

Kızlar genital bölgeye lazer bazı sorunlara yol açıyor diyorlar. Mesela kısırlık falan. Sizce ? Yaptıran var mı ?

Back