• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vfs Polonya vize Belçika vize

Rowena Ravenclaw

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2021
2.858
5.535
108
39
Herkese merhaba
Vfs üzerinden Belçika vizesi alacağız, İstanbulda randevu bulamıyoruz. Biz de Antalya’dan randevu aldık
Ama yakın zamanda vfs üzerinden Polonya vizesi alan bir tanıdığımız bizi uyardı: ikametgahınız örneğin Bilecik’te, kalkıp Antalya’dan işlem yapamıyormuşsunuz. çünkü Bİlecik, İstanbul konsolosluğu yetki alanındaymış.
biz Belçika için böyle bir bilgi göremedik, şu an haftasonu olduğu için telefonla da ulaşamıyoruz. Bu durumu Bilen duyan varsa lütfen söyleyin 🙏🏻

Evet ben de yakın zamanda Belçika vizesine başvurdum ve ikamet ettiğiniz şehrin bağlı olduğu yere göre başvuru yapılıyor diye biliyorum. Gerçi en son vfs'yi aradığımda şu an bütün vize islemlerinin İstanbul başkonsoloslugunda yapıldığını nereden basvurursak basvuralim belgelerin İstanbul'a gönderileceği söylendi bana, bu yüzden belki sorun çıkmayabilir sizin durumunuzda. Yine de ilk fırsatta vfs'yi aramanızı öneririm.

Belçika ya da başka ülkeler nasıl bilmiyorum ama Almanya içinde nereye bağlı ise oradan almanız gerekiyor.
Misal Adana’da yaşıyorsanız , İstanbul’daki değil Ankara’daki konsolosluktan işlem yapmanız gerek.
Pazartesi günü arayıp sorma imkanınız varsa sorun garanti olsun işiniz 👌🏻

Back
X