Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangisini seçeceğime karar veremedim , insanlara yardım etmeyi de seviyorum hayvanlara yardım etmeyi de çok seviyorum , bu yüzden okuyanlardan yardım istiyorumBöyle oylama toplayarak meslekmi seçicen ?
Hangisini olmak istiyosan onu ol o tarafa meylet
Sonradan millet dedi diye okuduğun bölümden pişman olma da
hayvanları çok seviyorum ama okuma şartları nasıl maaş durumu nasıl bunları merak ediyorum .Hayvanları gerçekten seviyorsan veterinerlik oku
benim gözümü de bu saydıklarınız korkutuyor, veterinerlikte de işsiz kalma ihtimali nasıl acaba ona da cevap veren olsa keşke . yorumunuz için teşekkür ederim :) bu arada hemşirelik maaşları nette 2700 yazıyor özel değilse onu da sora bilir miyimHemşireyim.Hemşirelik çok zor bir meslek.Bayramı seyranı hastalığı sağlığı tanımayan doğum sonrası bebeğini bırakıp işe gittiğinde 1 saat erken çıktın diye paran kesilen bir meslek.Ancak işsiz kalmazsın kesinlikle.Yine de tavsiyem kesinlikle seçme..
Veterinerlik hakkında bir bilgim yok o nedenle kıyaslayamıyorum ama onda da iş bulma olasılığın biraz düşük sanırım.
acı çeken hayvanları görmekte çok kötü ama o açıdan bakarsakTabikide veterinerlik
Artik veteriner hekim cok itibar goruyor
Veterinel hekum onaylamadan hic bir hayvan kesilemiyo
en azindan bir igneyle bile para kazaniyolar
kazancli ve keyifli bir is
tumgun hastanede aci ceken isanlari gormekten iyidir
Çalıştığın servise göre değişir canım.Özellikli birimlerde yani yoğunbakım acil ameliyathane de çalışırsan 3 civarı alıyorsun bir de artılı çalıştığın için yani artılı ne demek haftada 40 saat ayda 160 saat çalışman gerekirken seni minumum artı 16-32 saat çalıştıracaklar bu yazın artı 72 88 lere çıkacak.Yani 24 saat nöbet tutacak ertesi günü bir daha 24 saat nöbete gideceksin vs. o gibi durumlarda maaşın 3.5 a yükselir tabi onu harcayacak takatin kalırsa..benim gözümü de bu saydıklarınız korkutuyor, veterinerlikte de işsiz kalma ihtimali nasıl acaba ona da cevap veren olsa keşke . yorumunuz için teşekkür ederim :) bu arada hemşirelik maaşları nette 2700 yazıyor özel değilse onu da sora bilir miyim
Tabi bu söyledikleriniz özel sektör için geçerli olsa gerek?Hemşireyim.Hemşirelik çok zor bir meslek.Bayramı seyranı hastalığı sağlığı tanımayan doğum sonrası bebeğini bırakıp işe gittiğinde 1 saat erken çıktın diye paran kesilen bir meslek.Ancak işsiz kalmazsın kesinlikle.Yine de tavsiyem kesinlikle seçme..
Veterinerlik hakkında bir bilgim yok o nedenle kıyaslayamıyorum ama onda da iş bulma olasılığın biraz düşük sanırım.
Tabi ki de hayır.. Devlet hastanesinde çalışıyorum ve bu durumdayım.Üniversite hastanelerini hiç dile getirmek istemem..Tabi bu söyledikleriniz özel sektör için geçerli olsa gerek?
çok teşekkür ederim :)Çalıştığın servise göre değişir canım.Özellikli birimlerde yani yoğunbakım acil ameliyathane de çalışırsan 3 civarı alıyorsun bir de artılı çalıştığın için yani artılı ne demek haftada 40 saat ayda 160 saat çalışman gerekirken seni minumum artı 16-32 saat çalıştıracaklar bu yazın artı 72 88 lere çıkacak.Yani 24 saat nöbet tutacak ertesi günü bir daha 24 saat nöbete gideceksin vs. o gibi durumlarda maaşın 3.5 a yükselir tabi onu harcayacak takatin kalırsa..
2.5-2.7 ise servislerde çalışan hemşireler alıyor zannımca..
sıralamamı mf3 90 binden yüksek bekliyorum , yani kırıkkaleden 30 binden fazla yukarıdayımSeçmek derken? Puanın kaç? Malum ülkemizde öyle oturup şunu olayım ben dediğiniz şeyden çok puanınız şunu olacaksın diyor ya
bende nette öyle yorumlar gördüm ama veteriner olan ya da tanıdığı olan birinden gerçek bilgiler almak istiyorum :)Veterinerlik bence, kpssde 75 üstü alırsan atanma şansı da var gördüğum kadarıyla. Özelde de işsiz kalmazsın.
hayvanları seviyorum ama vicdanlımıyım değilmiyim onu Allah bilir insanız her şeyi yapıyoruz sonuçta ister istemez , tavsiye ettiğin şeye bakıcam canım teşekkür ederim :)Vicdanli bir insansan veteriner ol. Onlar çok çaresiz , seslerini duyuramiyorlar, cok yalnızlar.
Bak şeyi seyret youtube dan ben hayatımda daha güzel bir şey seyretmedim.
" Animal aid "
Kim bilir ülkemizde de sen belki öyle bir şey baslatirsin