Veteriner ücret alır mi?

hayvansevergenc1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
23
11
1
24
Merhaba arkadaşlar sokakta baktığımız kopeklerden birinin ayağına cam batmış sanırım ilk gordugum de yuruyemiyordu bile ayağına krem surduk sardik dune Gore biraz daha iyi. Veterinere gotursem benden her hangi bir ücret talep ederler mi? Ederlerse ne kadar alırlar? Sokak köpeklerine ücretsiz diye biliyorum ben ama dhaa once goturdugum bir köpekte ücret talep etmişlerdi.

Eklentiler

• IMG_20190415_193540.webp
    IMG_20190415_193540.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20190415_193528.webp
    IMG_20190415_193528.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 72
Veterinere bağlı. Kimi ücret almaz, kimi sadece masrafı alır, kimi de normal ücret alır. Etraftaki veterinerlere önce bir sorup sonra götürebilirsiniz.

Devlete ait bir kuruma götürürseniz ve sokak köpeği olduğunu söylerseniz almıyorlar.Benim bie akrabam kendi kedisini götürmüş komşuları sokak da bulduğunu şöyle yoksa ücret alırlar demişler.O da öyle yapmış para almamışlar

Ben uçamayan hasta güvercin götürmüştüm adam para almamıştı ilacınıda ücretsiz vermişti ama köpek için aynı olur mu bilemem.belediyenin ücretsiz hayvan ambulansları var diye biliyorum beyaz masayı arayınca oluyordu sanırım

Bulunduğunuz semtin belediye veterinerini arayıp kayıt oluşturuyorsunuz onlar gelip adresten alıp tedavisini yapıp tekrar aynı adrese bırakıyorlar sokak hayvanı olduğunu belirtiyorsunuz. Canı tekrar aynı adrese bırakmalarını da belirtin protokol numarası almayı unutmayın durumunu takip etmek için küçük bir şeyse aynı gün içerisinde alıp geri getiriyorlar ücretsizdir.

Esim veteriner hekim normalde bu durumda olanlardan kesinlikle ucrt almiyorlar ama buyuksehirdeyseniz olanaklar daha fazla ise yerinizde olsam sokak hayvanlariyla ilgilenen bi klinige gotururdum cunku bazi veterinerlerde hayvan sevgisi yok sadece para icin bu isi yapiyorlar

Biz sokakta yaralı kedi bulmuştuk, belediyenin veterinerini aradık hemen gelemeyeceklerini söylemişlerdi, bizde kendimiz götürdük oraya tecavi için ücret talep etmediler

Merhaba arkadaşlar sokakta baktığımız kopeklerden birinin ayağına cam batmış sanırım ilk gordugum de yuruyemiyordu bile ayağına krem surduk sardik dune Gore biraz daha iyi. Veterinere gotursem benden her hangi bir ücret talep ederler mi? Ederlerse ne kadar alırlar? Sokak köpeklerine ücretsiz diye biliyorum ben ama dhaa once goturdugum bir köpekte ücret talep etmişlerdi.
Durumunuzu anlatın ödeyemeyecek durumda olduğunuzu iletirseniz hayvanı öylece bırakmazlar .açıkçası belediyelerinde bakım evleri var gelip alıyorlar ama açıkçası belediyelerinkine güvenmiyorum ben ama orman işletmelerinin yaralı hayvanlarla ilgilenen birimleri var onlar da gelip alıyo tedavi ediyo ve doğasına bırakıyor bulunduğunuz yerdeki telefon numarasını internetten ulaşabilirsiniz ben daha önce bir karga için görüşmüştüm

yöneticiyi şikayet amaçlı degil, sokak hayvanları hakkında emek veren güzel kalpli biri oldugu için etiketliyorum :) yardımcı olur Mune Mune

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim:oops: kurallar gereği topiği taşımak ve gerekli uyarıyı vermek zorundayım ama H hayvansevergenc1 profilinizden gördüğüm kadarıyla İstanbul'da yaşıyorsunuz, veteriner klinikleri özel olduğundan ücret alma ihtimalleri var lakin İstanbul Anadolu yakası Pendik Tepeören hayvan barınağına gitme olanağınız varsa lütfen bu minnoşu oraya götürün, aynı özel bir klinikte olabilecek muamele yapılıyor, giderseniz memnun kalacağınızı sanıyorum, Google'a da yazıp barınağın görsellerine de bakabilirsiniz, hizmetleri hakkında da bilgi alabilirsiniz, isterseniz arayın belki kendilerinin gelip alma imkanı vardır.

Hangi sehirdesiniz. Buyuksehirdeyseniz mutlaka devletin fakulde hastanesi vardır bir arastirin. Veterinerler para alıyor genelde ben sosyal medyada takip ediyorum dernekleri para toplayıp götürüyorlar böyle vakalarda. Instagramda sokan hayvanlarına sahip cikan hayvanseverler var onlara ulaş.
Eğer bir şey battiysa iyice derine gitmeden cikartilmasi gerekir acil müdahale lazim.
Imkanin varsa götur taksit falan yaptırırsin.

Back
X