- 4 Nisan 2019
- 23
- 11
- 1
- 24
- Konu Sahibi hayvansevergenc1
-
YONETİCİLERDEN RİCAM CEVAP ALANA KADAR KONJM TAŞINMASİN LÜTFEN
Durumunuzu anlatın ödeyemeyecek durumda olduğunuzu iletirseniz hayvanı öylece bırakmazlar .açıkçası belediyelerinde bakım evleri var gelip alıyorlar ama açıkçası belediyelerinkine güvenmiyorum ben ama orman işletmelerinin yaralı hayvanlarla ilgilenen birimleri var onlar da gelip alıyo tedavi ediyo ve doğasına bırakıyor bulunduğunuz yerdeki telefon numarasını internetten ulaşabilirsiniz ben daha önce bir karga için görüşmüştümMerhaba arkadaşlar sokakta baktığımız kopeklerden birinin ayağına cam batmış sanırım ilk gordugum de yuruyemiyordu bile ayağına krem surduk sardik dune Gore biraz daha iyi. Veterinere gotursem benden her hangi bir ücret talep ederler mi? Ederlerse ne kadar alırlar? Sokak köpeklerine ücretsiz diye biliyorum ben ama dhaa once goturdugum bir köpekte ücret talep etmişlerdi.
yöneticiyi şikayet amaçlı degil, sokak hayvanları hakkında emek veren güzel kalpli biri oldugu için etiketliyorum :) yardımcı olurMune
Merak ettim yaptırdınız mı tedavisiniEşim kedi ezmisti bizde kiyamadik veterinere götürdük 400 lira istediler.
Evet yaptirdik su an iyiMerak ettim yaptırdınız mı tedavisini
O 400 lira için adam öldüren yaratıklar varken,Sizin gibi insanlar çoğalsa keşke.gercekten tebrik ediyorum siziEvet yaptirdik su an iyizaten yaptirdiktan sonra tedavi icin tutar buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?