• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veteriner fakültesi :)

prensessssssss_95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
137
0
66
önümüzdeki dönem 12. sınıf oluyorum.. bu hafta itibariyle sıkı çalışmaya başlıyorum hayalim veteriner fakültesi. bu bölümde okuyanınız var mı acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim :)

benim veterinerlikten birsürü arkadaşım var,bizden iki hafta önce okula başlayıp iki hafta geç bitiriyotlar çünkü vizeleri finalleri üç hafta,çünkü 15-18den fazla ders alıyorlar.Ben sosyoloji öğrencisiyim ve bi dönemde ortalama 6 ders alıyoruz
anla hallerini:)
yani hemşirelikte mühendislikte okuyan arkadaşlarım da var ama hiçbiri onlar kadar yorun değil...

ama yine de sevgiyle yapılabilecek bir meslek,benimde bir kedim var,veterinerleri çok severim
ve umarım sende birgün veteriner olursun

*iş imkanları çok fazla bu arada,okulu 7. senede bitiren tembel bi arkadaşım mezun olur olmaz belediyede işe başlamış..mesela
ya da bi anadolu şehrinde rahatlıkla büyükbaş hayvanlar işinde çalışabilirsin
istersen de baba desteğiyle veteriner kliniği açarsın

bu arada biliyorsundur ama ben yine de söyleyim veteriner fakültesi 5 yıl

ve kendilerine veteriner değil veteriner hekim deme konusunda çok ısrarcılar,çünkü veteriner,hayvan demekmiş :)))

bu arada biliyorsundur ama ben yine de söyleyim veteriner fakültesi 5 yıl

ve kendilerine veteriner değil veteriner hekim deme konusunda çok ısrarcılar,çünkü veteriner,hayvan demekmiş :)))

yazdıkların için çok teşekkür ederim.. zorluklarını duymuştum evet ama çok istiyorum bu azim varken başarıcağıma inanıyorum.. ben de çok severim hayvanları benim de kedim var belki albümlerimde görmüşsündür :) veteriner hayvan demek biliyorum canım internette bununla ilgili bir yazıyla karşılaşmıştım bölüme veterinerlik deyince de çok kızıyorlar veteriner fakültesi demek gerekiyor :)) ben de ona dikkat ederek yazdım. tekrar teşekkür ederim canım.

şimdi gördüm resmini,çok şirin
kedin olması iyi olmuş,soracağın soruları belirle,aşı olmaya gittiğinde hepsini peşpeşe sorarsın doktora:)

eğer daha önce hiç aşı yaptırmadıysanız-ki insanlık hali,evde kedi bakanların çoğu zaten yaptırmıyor- parazitleri özellikle ihmal etme.Çünkü kedi tüyü yutmak değil o tüyde parazit yumurtası olması hastalıklara davetiye...

Ayrıca hedeflerini şimdiden belirlemen çook güzel:nazar:
ben de lisede meslek rehberleri kitabını okurdum devamlı roman yerine:) sonra içlerinden enn yakını sosyolojiyi hissettim kendime,tüm hocalarım yazma pişman olursun falan da dedi ama aşık olmuştum ben bölüme <3
sonra tüm ünvlerin sosyolojisini yazdım tercih rehberine birini tutturdum ve çok mutkuyum.Ders çalışmak benim için bir zevk...
umarım senin için de öyle olur

şimdi gördüm resmini,çok şirin
kedin olması iyi olmuş,soracağın soruları belirle,aşı olmaya gittiğinde hepsini peşpeşe sorarsın doktora:)

eğer daha önce hiç aşı yaptırmadıysanız-ki insanlık hali,evde kedi bakanların çoğu zaten yaptırmıyor- parazitleri özellikle ihmal etme.Çünkü kedi tüyü yutmak değil o tüyde parazit yumurtası olması hastalıklara davetiye...

Ayrıca hedeflerini şimdiden belirlemen çook güzel:nazar:
ben de lisede meslek rehberleri kitabını okurdum devamlı roman yerine:) sonra içlerinden enn yakını sosyolojiyi hissettim kendime,tüm hocalarım yazma pişman olursun falan da dedi ama aşık olmuştum ben bölüme <3
sonra tüm ünvlerin sosyolojisini yazdım tercih rehberine birini tutturdum ve çok mutkuyum.Ders çalışmak benim için bir zevk...
umarım senin için de öyle olur

çok şirindir benim kızım teşekkür ederiz ablası :) karamelin aşı karnesi var düzenli oluyor aşılarını :) dediğin gibi hedefimi liseye yazıldığımda belirlemiştim ve gerçekten çok istiyorum. ders çalışmanın zevk haline gelmeside güzel bi duygu örneğin ben biyoloji dersini çok severim çalışmaktan hiç sıkılmadığım zevk aldığım bi ders :) ileride veteriner fakültesini kazanırsam ordakı dersleride severim :) sen de en iyisini yapmışsın istediğin bölümü okuyarak :) beni de ailemden bazıları caydırmaya çalışıyor masa başı işin olsun bayansın rahat et falan filan diye :) ama beni hayvanları iyileştirmekten, onlara yarar sağlamaktan başka hiç bi iş bu kadar mutlu etmez biliyorum :) :)

Merhaba canıım. Gördüğüm kadarıyla kadarıyla sende veterienr hekim olmak istiyorsun öyle güzel şeyler yazmışsınki seni kendime çok yakın hissettim çünkü bende veteriner hekmi olmayı çok istiyorum hatta tek hayalim ilk okuldan beri bu hayaliim var hiçde vazgeçmiicem seninde yazdıkların o kadar güzelki sende kendimi gördüm sanki :) Benmde ailem pek istemiyo ama ben vazgeçmicem sennde dediğinn gbii :)

Merhaba canıım. Gördüğüm kadarıyla kadarıyla sende veterienr hekim olmak istiyorsun öyle güzel şeyler yazmışsınki seni kendime çok yakın hissettim çünkü bende veteriner hekmi olmayı çok istiyorum hatta tek hayalim ilk okuldan beri bu hayaliim var hiçde vazgeçmiicem seninde yazdıkların o kadar güzelki sende kendimi gördüm sanki :) Benmde ailem pek istemiyo ama ben vazgeçmicem sennde dediğinn gbii :)

merhaba canım (: benimde ailem bu fikre çok zor ısındı ama ben hayalimin peşinden koşucam :) sen kaça gidiyorsun

Selam Canım
Veterinerlik düşünüyosun ama sadece kedi köpek gibi pet hayvanlarını düşünme Bölümü okurken büyükbaş küçükbaş tüm hayvanlarla karşı karşıya geliyorsun Veteriner fakülteleri nerde araştırdınmı ben sayıları sınırlı diye biliyorum.Genelde en beğenilen de Kafkas üniversitesiymiş

Back