- 18 Mart 2012
- 137
- 0
- 66
- Konu Sahibi prensessssssss_95
önümüzdeki dönem 12. sınıf oluyorum.. bu hafta itibariyle sıkı çalışmaya başlıyorum hayalim veteriner fakültesi. bu bölümde okuyanınız var mı acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada biliyorsundur ama ben yine de söyleyim veteriner fakültesi 5 yıl
ve kendilerine veteriner değil veteriner hekim deme konusunda çok ısrarcılar,çünkü veteriner,hayvan demekmiş :)))
şimdi gördüm resmini,çok şirin
kedin olması iyi olmuş,soracağın soruları belirle,aşı olmaya gittiğinde hepsini peşpeşe sorarsın doktora:)
eğer daha önce hiç aşı yaptırmadıysanız-ki insanlık hali,evde kedi bakanların çoğu zaten yaptırmıyor- parazitleri özellikle ihmal etme.Çünkü kedi tüyü yutmak değil o tüyde parazit yumurtası olması hastalıklara davetiye...
Ayrıca hedeflerini şimdiden belirlemen çook güzel
ben de lisede meslek rehberleri kitabını okurdum devamlı roman yerine:) sonra içlerinden enn yakını sosyolojiyi hissettim kendime,tüm hocalarım yazma pişman olursun falan da dedi ama aşık olmuştum ben bölüme <3
sonra tüm ünvlerin sosyolojisini yazdım tercih rehberine birini tutturdum ve çok mutkuyum.Ders çalışmak benim için bir zevk...
umarım senin için de öyle olur
Merhaba canıım. Gördüğüm kadarıyla kadarıyla sende veterienr hekim olmak istiyorsun öyle güzel şeyler yazmışsınki seni kendime çok yakın hissettim çünkü bende veteriner hekmi olmayı çok istiyorum hatta tek hayalim ilk okuldan beri bu hayaliim var hiçde vazgeçmiicem seninde yazdıkların o kadar güzelki sende kendimi gördüm sanki :) Benmde ailem pek istemiyo ama ben vazgeçmicem sennde dediğinn gbii :)
merhaba canımbenimde ailem bu fikre çok zor ısındı ama ben hayalimin peşinden koşucam :) sen kaça gidiyorsun
olsun sen çalış hayallerin için :)
öyle yapıcam :) Kız teknikte okuyorum ama buveteriner olmamı engellemez üniversiteye inşallah veterinerlk lisesine puanım yetmemişti maleseeefSen hangi lisede okuyorsun?
istersen herşeyi yapabilirsin canım fen derslerine ağırlık vermelisin :) ben düz lisede okuyorum
Anladım canım inşallah send hayallerine kavuşurusun fakat istanbulda sadece bir üniversitede veterinerliğin olması çok kötüü ..
evet canım ama şehirdışınıda düşünüyorum ben :)