• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

veteriner bayanlar bana yardım edebilir mi?

tubiss14

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2012
20
0
16
Bolu
veterinerlik aslında hiç düşünmediğim bir meslekti ama ablamın isteği üzerine araştırmaya karar verdim yardımcı olmanızı istiyorum :S tercih yapacağım ve hala bu mesleği yapabilir miyim diye şüphelerim var tamam hayvanları seviyorum ama bu yeterlimi?iş imkanları nasıl?bir bayan olarak kolay mı yoksa zorlanır mıyım ? veee en önemlisi bir kaç arkadaşımdan ineklerin doğumuyla ilgili duyduğum şeyler beni korkutuyor ne yapmalıyımmm???

bende öyle hiç düşünmemiştim son günlerde ilgi duymaya başladım tek sorun hayvanlara dokunamıyorum çok istiyorum böyle bi köpeği kucağıma alıyım seviyim ama yapamıyorum ya :(

benim o kadar değil evde bir kedim bile var hatta 3 taneydi kuzenlerime verdim.anneleride beni terk etti :S bir çok hayvanı besledim tek korkum inek gibi büyükbaş hayvanlar ee veteriner hekim oluncada hepsiyle ilgilenmen gerekiyor acaba alışabilir miyim bilmiyorum çok karasıszm işte..

Kendi istediğin meslek varsa ona yönel tatlım çünkü mesleğin senin gelicekteki hayatın demektir. Canım her mesleğin zor yanları vardır Veterinerlik hakkında pek bi bilgim yok. ama bi genelleme yapiym sana.Sorunlardan kaçtıkca meslek bulmada zorlanırsın sorun ve problemlerin üzerine gittikçe çözüme ulaşırsın . Sana tavsiyem herhangi bir veterinere gidip kendisi ile bu konu hakkında konus. Kulaktan dolma bilgiler ile hayatını yönlendirme

Kendi istediğin meslek varsa ona yönel tatlım çünkü mesleğin senin gelicekteki hayatın demektir. Canım her mesleğin zor yanları vardır Veterinerlik hakkında pek bi bilgim yok. ama bi genelleme yapiym sana.Sorunlardan kaçtıkca meslek bulmada zorlanırsın sorun ve problemlerin üzerine gittikçe çözüme ulaşırsın . Sana tavsiyem herhangi bir veterinere gidip kendisi ile bu konu hakkında konus. Kulaktan dolma bilgiler ile hayatını yönlendirme

haklısınız.. çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için :)

canım üniversite bölümünde ya da ygs lys bölümünde açarsan bu konuyu daha çok cevap alırsın bütün tercih yapanlar oralarda.

Back