sence pasta yaparken de kullanılabilir mi hamur için çırpıcı olarak, mikser gibi?slm kızlar vestel çorbacı kullanan varmı ? normal fiyatı 160 civarıydı eşimi vestelden aradılar internet üyesi olduğu için 70 tlye verdiler,çorbaları güzel yapıyor biz beğendik,puding yaptrım,krwem şanti bile çırptım, başında bekleyip arada karıştırmak gerekiyor parçaları makinede yıkanmıyor edle yıkamak gerekiyor çorbaları kısa sürede pişiriyor ben yoğurt çorbasıda yaptım ama önce suyla buğdayı koydum yoğurdu sonra ekledim kesilme olmadı arada karıştırdığınız için bıçaklar biraz parçalıyor yani tane tane olmuyor buğdaylar ,biraz uğraştırıyor bence çokda gerekli bir alet değil biraz zamandan tasarruf sağlıyor.sütlaç,pastacı kreması çilekli muzlu süt,bebekler için püre,domates biber salçası bile yapıyomus onları denemedim,içinden yemek kitabıda çıkıyor ,kullanıpta daha başka bişeyler yapanlar varmı varsa burda paylaşalım
aslında pasta kekide yaptım ama mikser gibi çok fazla köpürtmüyor karıştırıyor,ben açıkcası ,ençok kırmızı mercimek çorbası ve tarhana çorbasını beğendim diğer taneli çorbaları çok parçalıyor orjinali bozuluıyor çorbaların,birde 6 aylık bebeğim var en çokda onun için kullanıyorum sebze çorbaları püreler yapıyorum eğer bebeğiniz varsa tavsiye eederim ama bebeğiniz yoksada çok gerekli bir ürün değil söyleyim,boşuna para v ermeyinsen
sence pasta yaparken de kullanılabilir mi hamur için çırpıcı olarak, mikser gibi?
ben anneme hediye alacağım. mikser blender gibi bişeyi yok annemin. mutfak robotu vardı bozuldu o da baya bi.. acaba blender seti falan mı alsam yoksa çorbacı mı bilemedim. çorbacının taşınabilir böyle mikser gibi küçücük olmaması dezavantajı..mesela bişeyi karıştırmak yada parçalamak için önce kendi kabına koyup sonra tekrar ordan çıkartıp falan zor olur mu bilemedim o yüzden blender düşündüm. ama çorbacının en çok hoşuma giden şeyi de otomatik kaynarken karıştırma falan yapabilmesi. sen ne düşünürsün?tavsiyen ne olur?sence hangisini almam avantajlı olur?aslında pasta kekide yaptım ama mikser gibi çok fazla köpürtmüyor karıştırıyor,ben açıkcası ,ençok kırmızı mercimek çorbası ve tarhana çorbasını beğendim diğer taneli çorbaları çok parçalıyor orjinali bozuluıyor çorbaların,birde 6 aylık bebeğim var en çokda onun için kullanıyorum sebze çorbaları püreler yapıyorum eğer bebeğiniz varsa tavsiye eederim ama bebeğiniz yoksada çok gerekli bir ürün değil söyleyim,boşuna para v ermeyin
canım eğer annenin robata ihtiyacı varsa 3lü setler varya onlar pratik fiyatlarıda daha uygun sanırım arzumunki felan 100 tl civarında bence ondan al çorbacı bu amaçla pek faydalı olmuyor benimde üçlü robotum bozulmuştu çorbacıyı aslında bende parçalama çırpma yaparım diye düşünerek aldım ama robot gibi yapmıyr canım misal geçengün lahmacun içi hazırlayım dedim soğanı felan attım içine hiç güzel yapmadı,anneninde pek kullanacağını sanmıyorum çünkü temizlemesi bile zor sayılır bence robot alırsan annen kullanır bunu zannetmiyorum,birde bizden önceki nesilin yani annelerimizin çorba yapmak için böyle bişey kullanacğını zannetmem mesela benim annem bedava versen kullanmazben anneme hediye alacağım. mikser blender gibi bişeyi yok annemin. mutfak robotu vardı bozuldu o da baya bi.. acaba blender seti falan mı alsam yoksa çorbacı mı bilemedim. çorbacının taşınabilir böyle mikser gibi küçücük olmaması dezavantajı..mesela bişeyi karıştırmak yada parçalamak için önce kendi kabına koyup sonra tekrar ordan çıkartıp falan zor olur mu bilemedim o yüzden blender düşündüm. ama çorbacının en çok hoşuma giden şeyi de otomatik kaynarken karıştırma falan yapabilmesi. sen ne düşünürsün?tavsiyen ne olur?sence hangisini almam avantajlı olur?
canım eğer annenin robata ihtiyacı varsa 3lü setler varya onlar pratik fiyatlarıda daha uygun sanırım arzumunki felan 100 tl civarında bence ondan al çorbacı bu amaçla pek faydalı olmuyor benimde üçlü robotum bozulmuştu çorbacıyı aslında bende parçalama çırpma yaparım diye düşünerek aldım ama robot gibi yapmıyr canım misal geçengün lahmacun içi hazırlayım dedim soğanı felan attım içine hiç güzel yapmadı,anneninde pek kullanacağını sanmıyorum çünkü temizlemesi bile zor sayılır bence robot alırsan annen kullanır bunu zannetmiyorum,birde bizden önceki nesilin yani annelerimizin çorba yapmak için böyle bişey kullanacğını zannetmem mesela benim annem bedava versen kullanmazbulaşık makinesi bile vardı hiç atmazdı elinde yıkardı
çok teşekkür ederim :) çorbacıdan vazgeçtimben de 3lü setlere bakmıştım mikser blender ve parçalayıcı doğrayıcı olanına..çok fazla marka var senin bi tavsiyn olur mu?
canım arcelık guzel ama pahalı dıosan arzum yada fakır de alabılırsın onlarda guzel alırken mıkser baslıgının cıft cırpıcılı olmasına dkkt et daha kullanıslı oluyor kremsantı cırparken daha guzel kabartıyor bırpaket santı 2paket gbı oluyor
http://urun.gittigidiyor.com/ev-ele...bs-blender-seti-129309113#product-information
böyle bi ürün var sence nasıl?bunu almalı mıyım sence?
fiyatı gayet uygunmuş canım bence alabilirsin mikseride çiftli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?