Merhaba
Dunyaya networkun nasıl yapıldigini LR de iken tüm dünyaya gosteren İlhan Doğan, kendi networkunu kurdu. VERWAY
Sağlik guzellik botoks etki (
estetik) temizlik gıda alanında geniş bir yelpazede Türkiye pazarına Ocak ayında giriş yapacak. Bu zaman aralığında tüm enerjimizi ekiplerimizi kurmaya verdik. Birbirimize Verway start verdiginde birlikte yürümek icin söz veriyoruz. Benzersiz kariyer planlaması ve kazanç sistemi ile bugune kadar bildiginiz tüm networkleri ( avon, lr, oriflame vs. ki ürünlerini vaktiyle severek kullandik) geride bırakıyor. Hangi networkte gece 12 den sonra günlük primlerinizin hesabiniza yattigini gördünüz veya duydunuz? Hangi network size ozel internet sitesi açıp satış yapmaniza olanak tanıdı? Veya hangi network insan oldugumuzu unutmadan hareket ediyor, şu kadar ciro bu kadar ciro diye?
Verway unvanlarınızı koruyor, hastalık isteksizlik veya keyfi nedenlerle bir sure çalışmanızı durdurdugunuzda, sizi daraltmiyor. Verway, doğrudan satis hakki, stand kurma, eczane kuafor vs de bolüm açma hakkı da tanıyor. Yuzde 30 indirimli olarak urunleri alabiliyorsunuz. Size araba vermiyor. Arabayi kendiniz alacağınız veya kiralayacaginiz parayi size veriyor. Ikinci seviyeden itibaren pirim yatirmaya başlıyor ve bu primleri de Verway kartıniza yatırıyor. Siz o karttan istediginiz yere aktarabiliyorsunuz. Uyeniz size satıs ve uye yapma konusunda fark atsa bile sizi devre dışı bırakmıyor. Yerinizde duruyorsunuz. Üyelerinizin önünde hicbir engel olmuyor yukselmeye devam edebiliyorlar. Bunlar ve daha fazlaları.
Yemek kitabi bile cıkariyor aloeverayi sofralarimiza getiriyor.
Verway yepyeni bir yol arkadaşlar.
Ben bu yola girdim. Siz girseniz de girmeseniz de ben buradayim yanlış anlamayin. Ben her sekilde yoluma devam edicem. Nedensiz de bu yolda bizimle yurümeyesiniz ki? Neden bu muazzam şansı degerlendirmeyesiniz ki? Kaybedecek hicbirsey yok.
Ilgilenirseniz
nolu telefondan beni araya bilirsiniz
@ instagram sayfasindan takip edebilir, sayfanın profilindeki formu doldurarak ( kayıt formu degildir) sizinle iletişime gecmemi isteyebilirsiniz.
Verway la hicbirsey eskisi gibi olmayacak
Sevgiler benden size..Azize