Vertigo

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
597
282
103
31
Merhaba arkadaşlar bugun anneme bu hastalığın teşhisini koymuşlar. Hakkında bilgisi olan, başına gelen, yaşayan kişiler yardımcı olursa sevinirim. Moralim çok bozuk

Benim annemde de vardı canım.kulak icindeki kristallerin oynaması mı ne öyle birşeymis çok bilgim yok.baş dönmesi yapıyor sürekli,doğal olarak da mide bulantısı.Ama son zamanlar bi problemi yok annemin
Çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah

Benim anneme de vertigo teşhisi konmuştu ama bayadır bi şikayeti olmadı çok şükür.. geçen bi arkadaşım vertigonun birinin düşmesine şahit olunmasıyla başladığını söyledi, ilginç geldi, anneme sordum birinin düşmesine mi şahit oldun diye, yirmi küsür yıl önce üst komşunun oğlu bizim çamaşır tellerinin üstüne düşmüş.. arkadaşımın dediğine göre annem olayı tekrar hatırlayıp böyle şeylerin olabileceğini kabullenip, korkusunu yenerse vertigodan kurtulabilirmiş.. bilemiyorum ne kadar doğru, bi sor istersen annene, benimki üstüne düşmedi.. çok geçmiş olsun bu arada..

İnşallah bizimkisi de geçer canım. Teşekkür ederim cevabın için

Teşekkür ederim cevabın için canım. İnşallah bizimkisi de geçer en yakın zamanda. Çok değişikmiş anneme hemen soracağım öyle bir şey yaşamış mı

Vertigo donem donem beni de rahatsiz eden bi hastalik.surekli olan birsey degil.cok yogun sekildeyse bunun tedavisi var diye biliyorum.zaten su donemde her basim donuyo diyene vertigo teshisi konuluyor.

Bana vertigo tanisi konmadi bu konuda da doktora gitmedim ztn de ben de bi kac saniye yere bakayim hemen basim döner ve bas agrisi baslar herseye goz hizasinda bakmak zorundayim
ben de bunun sebebini bilmiyorum
Annenize de acil sifalar cok pis bi hastalik

Bende de var..cok uzuldugum zamanlar,uykusuz kaldığım ya da araçla yolculuk yaptığım zaman tekrarlaniyor..bı sure ilaç kullandım fakat bende tekrar ortaya çıktı..

Peki arkadaşlar ilk ortaya çıktığı zaman kaç gün sürüyor biliyor musunuz? Annem iki gündür aynı. Yerinden bile kalkamıyor. Kaç gün böyle devam eder ki. Moralim çok bozuk. Bir de kötü kötü şeyler okudum. Daha çok korkuyorum

Kimse bilmiyor mu? Arkadaşlar başından geçenler yardım etsin lütfen. Annem bir kaç gündür iyiydi. Yine kötü olmuş. Bu ilk süreç ne kadar sürüyor. Sizin ne kadar sürdü. Uzaktayım da ailemden gidemiyorum. Moralim çok bozuk

Çok geçmiş olsun canım ölümcül bi hastalık değil sonuçta Allah beterinden saklasın. Bende vize dönemimde karşılaştım bu vertigoyla 1 hafta yatmıştım. Aşırı baş dönmesi, mide bulantısı, ışığa karşı hassasiyet vs. Allah Annenin yardımcısı olsun bi ilaç vermişti doktor. Onu kullandıktan sonra geçti bende, bi daha da tekrarlamadı

Teşekkür ederim canım çok sağ ol. Bizimkisi de geçer inşallah ya

Tedavisi var canim uzulme bnmkide arada atak yapiyor belli donemlerde halsiz yorgun olmamasi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…