İnşallah bizimkisi de geçer canım. Teşekkür ederim cevabın içinBenim annemde de vardı canım.kulak icindeki kristallerin oynaması mı ne öyle birşeymis çok bilgim yok.baş dönmesi yapıyor sürekli,doğal olarak da mide bulantısı.Ama son zamanlar bi problemi yok annemin
Çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah
Teşekkür ederim cevabın için canım. İnşallah bizimkisi de geçer en yakın zamanda. Çok değişikmiş anneme hemen soracağım öyle bir şey yaşamış mıBenim anneme de vertigo teşhisi konmuştu ama bayadır bi şikayeti olmadı çok şükür.. geçen bi arkadaşım vertigonun birinin düşmesine şahit olunmasıyla başladığını söyledi, ilginç geldi, anneme sordum birinin düşmesine mi şahit oldun diye, yirmi küsür yıl önce üst komşunun oğlu bizim çamaşır tellerinin üstüne düşmüş.. arkadaşımın dediğine göre annem olayı tekrar hatırlayıp böyle şeylerin olabileceğini kabullenip, korkusunu yenerse vertigodan kurtulabilirmiş.. bilemiyorum ne kadar doğru, bi sor istersen annene, benimki üstüne düşmedi.. çok geçmiş olsun bu arada..
Teşekkür ederim canım çok sağ ol. Bizimkisi de geçer inşallah yaÇok geçmiş olsun canım ölümcül bi hastalık değil sonuçta Allah beterinden saklasın. Bende vize dönemimde karşılaştım bu vertigoyla 1 hafta yatmıştım. Aşırı baş dönmesi, mide bulantısı, ışığa karşı hassasiyet vs. Allah Annenin yardımcısı olsun bi ilaç vermişti doktor. Onu kullandıktan sonra geçti bende, bi daha da tekrarlamadı
Şimdi daha iyi şükür canım. Ama tam olarak geçmiş değil. Size de geçmiş geçmiş olsunTedavisi var canim uzulme bnmkide arada atak yapiyor belli donemlerde halsiz yorgun olmamasi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?