Vertigo dan epley manevrası ile kurtuldum

Aycoregi22

Rabbim kalbimize inşirah ferahlığı ver..🤲🏻
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
694
1.625
28
29
Her sene özellikle yaz aylarında başıma gelen çok beter bir hastalıktır kendisi bu yaz da tam 10 gündür bu hastalıkla uğraşıyorum kızlar ve ne yaparsam geçmiyor betaserc kutu kutu bitiyor baş dönmesi bitmiyor acillerde geçti ömrüm 10 gün çektikten sonra acillikte olduktan sonra yine geçmedi bu kez bı kbb doktoruna gittim durumumu anlattım bana bu manevrayi yaptırdı inanır mısınız 10 gündür çektiğim baş dönmesi 10 sn de yok oldu tekrar eder mi bilmiyorum ama doktorum bu manevrayi sende öğrenip yapabilirsin dedi YouTube da çok güzel videolar var siz yapmasaniz bile doktorunuza epley manevrasıni söyleyin... Geçen sene gittiğim KBB doktoru başından savmisti B12 eksikliği var diye bu manevrayi benim gibi hayati zehir olanlar öğrensin diye yazıyorum çünkü çok zor bir hastalık hepinize geçmiş olsun...

Geçmiş olsun geçen sene ben de yasadım. Kbb a gitmiştim. Test yaptilar vertigo çıkınca başima farklı açılardan değisik bir şeyler yapti. Sanirim sizin dediginiz manevralar . Çok şükür geçti. Dogru doktora gitmek önemli. Doktorum bununla yaşiyanlar bile var demişti tehşis konulmadigi için. Uzman bir kişinin yapmasi da onemliymiş yalnız düzelebileceğiniz gibi kotu yapilirsa daha da arta biliyormuş.

Aynen bende geçen yaz yaşadım ve tam kabus hala da tam geçmedi... Kendim evde doktora gitmeden önce yaptım ama yanlış yapmışım daha beter oldu devletteki KBB doktorları bunu yapmıyorlar.. doktorum iyice öğrenip yapabilirsin dedi İnsAllah tekrarlamaz çok beter bir hastalık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…