versace vanitas.versace pour femme.prada iris parfum ariyorum

topmodelgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
1.780
53
83
Bu parfumlerin vucut kremide olur.tester boy edp bile olur.her boyuna talibim.mutlaka bana ulasan birdencokda alabilirim.

Son düzenleme:
Konuyla ilgilenen arkadaslar link yollarsaniz sevinirim:39:

http://www.sinbo.com.tr/tr/urun.asp?ProdId=1387
canım bende ki bunun aynısı heves ettiğim bir dönem eşim bana hediye almıştı ama sayılı kere kullandım yepyeni duruyor ilgilenirsen 50 tl ye verebilirim $290v3t2.gif

ne marka istiyorsun .............................................alışveriş merkezlerine git her aradığın var burada neden arıyorsun

SADECE 40 TL:24::24::24:

biraz geç oldu ama en son nasıl ekleyebileceğimi buldum. fiyat son fiyattır pazarlıkla uğraşmamak için fiyatı makul tuttum
:16:

canım bende katı meyve sıkacağı var
ev hediyesi geldi yeni
kutusuyla garantisiyle duruyor. ben kullanmayı düşünmüyorum. internetteki fiyatına bakarız yarı fiyat olmamak kaydıyla satabilirim. ölü fiyata vermeyi düşünmüyorum sıfır çünkü.
istemezsen bende hediye ederim gerek olduğu zaman diye düşünüyorum
markasını da hatırlamıyorum kullanmadığım için ama ilgileniyorsan resim de koyarım

Merhaba canım bende de philips hr1866 var ilk çıktığında 450 liraya almıştım ama 150 liraya vericem her şeyi tam toplam 5 kere ancak kullanıldı ...:3:

canım bende katı meyve sıkacağı var
ev hediyesi geldi yeni
kutusuyla garantisiyle duruyor. ben kullanmayı düşünmüyorum. internetteki fiyatına bakarız yarı fiyat olmamak kaydıyla satabilirim. ölü fiyata vermeyi düşünmüyorum sıfır çünkü.
istemezsen bende hediye ederim gerek olduğu zaman diye düşünüyorum
markasını da hatırlamıyorum kullanmadığım için ama ilgileniyorsan resim de koyarım

Marka model ogrenebilirmiyim.tesekkurler olabilir

Calisiyor bi problemi yok ben de bi tane daha var sifirini satmaya kalktim degerini veren olmayinca bunu satmaya karar verdim yoksa bunu birakip sifirini satmakti niyetim. Sanirim 700w. İnternet üzerinden modeline baktim 700w yaziyor

Back