Versace Bright crystal absolu, Gucci Guilty intense, Hypnose senses,Issey Miyake Pleats Please

bade_22

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
210
54
18
36
ilk paylastigim 4´lünün aksine bu dörtlünün kokularini bilmiyorum.
Kullanan yada cevresinde kullanilan arkadaslar bu parfümlerin kokusu, tarzi, kaliciligi ve etkisiyle ilgili yorum yapabilirmi?

Versace Bright crystal absolu

Gucci guilty yada Gucci Guilty intense

Hypnose Senses

Issey Miyake Pleats please

Son düzenleme:
Hypnose senses berbat bir koku. Annemle yıllar önce kokusunu bilmeden şişelerce almışız hepsi elimizde kalmıştı. Sonra ben cıkarmıştım elden satıp. Versace Bright crystal absolu güzel koku klasiğine benziyor zaten ama ne bileyim bu kokuda cok keskin geliyor bana yani benim istediğim tatlılık yok o yüzden almadım. Ama annem klasiğini kullanıyor. Aralarından en güzeli istisnasız Gucci guilty intense bence. Issey miyake'yi denedim ama kokusu hiç aklımda kalmamış muhtemelen çiçeksidir. Ama salt cicek değildi tatlıydı kokusu. Oda tercih edilebilir koku olarak :)

Aralarindan sadece Gucci Guilty'i kullandim. Cok guzel ve kalici bir koku bence, hafif baharatli ve sicak bir cicek kokusu. Surdugum yeri tekrar tekrar koklama istegi uyandiriyor bende=) Yaz, kis, sabah ve aksam her zaman kullanilabilir zannimca.

canim versace bright cyrstal'in cok yapay bir koku oldugunu okudum.
O yüzden bilemedim deneme sansimda yoktu. Yarin vakit bulursam Gucci Guilty yi bir denemek istiyorum.
bir kac parfüme daha bakarim öyle karar vermeye calisirim.

Aralarindan sadece Gucci Guilty'i kullandim. Cok guzel ve kalici bir koku bence, hafif baharatli ve sicak bir cicek kokusu. Surdugum yeri tekrar tekrar koklama istegi uyandiriyor bende=) Yaz, kis, sabah ve aksam her zaman kullanilabilir zannimca.

Firsat bulursam denicem cnm yorumun icin tskler bakalim ben begencekmiyim merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…