Lekeler, Çiller Verrutol siil ilac lekelerim nasl geer?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
selam arklar..yaklaşık 10 gun kadar önce gentl siğil hatsalığna yakalandım genıtal ve mkat kısmında 3 -4 gun içnde baya bı çoğaldı doktora gttım verrutol ısımlı asıt ilacını önerdı evet bu ılaç işe yradı siğillerım yok oldu ama gerıde kalan lekeler bembeyaz ve kötü bır görünüm oluşturyor..acaba bu lekeler geçermi bu ılacı kullanan varsa lütfen cevap yazsın..senağlama

selam arklar..yaklaşık 10 gun kadar önce gentl siğil hatsalığna yakalandım genıtal ve mkat kısmında 3 -4 gun içnde baya bı çoğaldı doktora gttım verrutol ısımlı asıt ilacını önerdı evet bu ılaç işe yradı siğillerım yok oldu ama gerıde kalan lekeler bembeyaz ve kötü bır görünüm oluşturyor..acaba bu lekeler geçermi bu ılacı kullanan varsa lütfen cevap yazsın..senağlama

canım bunu jinekoloji bölümüne yazsaydın =))

ben de verrutolu kullanmıştım siğillerime, cilt bölümünde görünce, biri yüzüne mi sürdü dedim, aklım çıktı =)) :roflol:

canım, benim popomda siğiller vardı, hepsini verrutolla yok ettim, alk başlarda ciddi izler kaldı. büyük nokta gibi kahverengi lekeler :çok üzgünüm:

ama şuanda tam 1 yıl oldu siğil çıkmıyor ve hiç iz kalmadı canım, korkma, 6 aydan sonra görünmez oluyorlar. ben başlarda çok üzülüyordum ama sakın dokunma o bölgeyi kurcalama. izler geçsin diye extra bişeyler sürme sakın!

kendiliğinden geçecek.

zaten görünmeyen bölgede, yazın da rahatsız olmazsın. a.s.

bu verrutolu bende kullandım 2ay oldu iileşmedi derim kırmızı kaldı geçmiyoda .ne yapsam?

bu verrutolu bende kullandım 2ay oldu iileşmedi derim kırmızı kaldı geçmiyoda .ne yapsam?

Hemen bir parfümeriden hidrojen peroksit tableti al,onu bulamazsan eczaneden sıvı hidrojen peroksit al...her akşam ellerini iyice yıkadıktan sonra bir iğneyi steril hale getir ve siğillerin üzerine mink minik batır(batır derken ciddi manada batırma ne acısın ne kan çıksın) bu işlemi yaptıktan sonra üzerinde bir kulak çubuğu ile sıvı peroksiti sür...Sürdüğün yer kaşınacak ve köpürmeye başlayacak bu da işe yaradığını gösterir ki sağlıklı deriye damlatınca sadece beyazlatır yani köpürmez...Bu şekide yap arkadaşım diğer yöntemlerden daha zahmetsiz ve daha az acı verici...Denemeye başla zaten ısrarlı ol 10 gün sonra falan iyice küçülecek sonrada iz bırakmadan kaybolacak...Benim çocukluğumdan beri olan siğillermi bir tek bu geçirdi...Not:Yara yapmaz...

bir daha kimsenin tavsiyesiyle birşey kullanmicam verrutol mahvetti cildimi bu izlerin geçmesi 5 6 ayı bulur tahminim. çöpe attım ne iyileşmesi daha beter oldu. yarın silverdin alayım bari.

bir daha kimsenin tavsiyesiyle birşey kullanmicam verrutol mahvetti cildimi bu izlerin geçmesi 5 6 ayı bulur tahminim. çöpe attım ne iyileşmesi daha beter oldu. yarın silverdin alayım bari.

Bende kullanmıştım canım sonuç kocaman bir sıfır oldu üstelik bende birde korkunç ağrı yapıyordu sende de böyle mi oldu bilmiyorum...Onun üzerine birde sıvı azot tedavisi yaptırmıştım o dahada faciaydı!!!Silverdin yara yanık merhemi, bence buna ek olarak bir de medicassol edin ve üzerlerine sür böylece hücrelerin kendini yenilemesine şans tanırsın...

Son düzenleme:
bayanlar bana viral siğil dediler aldara kremi kullanıyorum ama değişiklik yok mahvoldu yandı cildim hep bide kanser olabilirsin dediler tam vajina girişinde cıktılar ne yapmalıyım lütfen bilgisi olan yaşamış olan yazsın cıldırıcam artık psikolojim çok bozuldu yaa dayanamıyorum onları görmeye artık

bayanlar bana viral siğil dediler aldara kremi kullanıyorum ama değişiklik yok mahvoldu yandı cildim hep bide kanser olabilirsin dediler tam vajina girişinde cıktılar ne yapmalıyım lütfen bilgisi olan yaşamış olan yazsın cıldırıcam artık psikolojim çok bozuldu yaa dayanamıyorum onları görmeye artık

Bunun dışında kız arkadaşımın böyle bir sorunu vardı ama ona geniş spektrumlu antibiyotik merhem verdiler ve bir süre sonra geçti...Virüs olduğu için yakarak falan gideremezsin bence sen yeniden görüş doktorunla yada doktoru değiştir...inşallah en kısa zamanda kurtulursun canım...

ben aldara denemiştim geçirmedi. verrutol denedim oda mahvetti iz kalıyo ben bunu tehlikeli gördüm korkutmak gibi olmayayım. doktora gittim krem verdi iyide geldi adı: anestol pomad. vajina için kullanılan bi krem.siz bilirsiniz.

Merhaba!Bende verütrol kullanıyorum her çıkan siğile,ilaç benim kurtarıcım oldu yanlı kullanmasını bileceksiniz..Ben günde 3 -4 defa uyguluyordum. bazen günlerce çektiğim acı tarifsiz makat bölgesi vajina içine dahi kullandım. çok memnunum acı hariç.. hijyen,bünyeyi kuvvetli tutmak, stresten uzak ,ve sağlıklı cinsel hayat....

tşk arkadaşlar yaktırdım 6 gün oluyor ama herhangi bi test yapmadı ne siğilden parca aldı teste gönderdi ne simir verdi şişlik var hala geçmedi bepanten sür dedi yanıkların üstüne antibiyotik verdi aşısını oldum ilk dozu 30 yaşına kadar her kadın olabiliyormu evli yada bekar farketmiyormuş güya inş gecer bu sondur yaktıran varmı hiç kaç günde geçiyor normal haline geliyor burda rahatlıyorum yalnız olmadıgımı bilmek bişeyler paylaşmak sizlerle rahatlatıyo beni çok tşk ederim allahım herkeze sağlık versin

X